RSVMillenian 228 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi pa malo osvezite svoje znanje, testovi su doduse na Hrvatskom ali mislim da ga svi razumemo a njihov zakon je dosta slican nasem ako ne i identican. Bilo bi dobro da svi urade ovaj test. http://www.autoskola-europa.hr/testovi1.asp?id=1 Test vredi 120 poena a da bi polozili treba vam 90% tacnih odgovora znaci 108 poena. BTW Ja sam pao iz prve. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 29, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nista teze od naseg testa, ja sam mislio da je mnogo komplikovanije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Teže je ovo dosta od naseg testa, ja ne smem ni da kazem koliko sam imao. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Miki- 4 Napisano Februar 1, 2008 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ipak je teze od naseg testa vise tacnih odgovora itd . ali nije lose za prvi put 30 pd 38... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 1, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Okinava Džo... Mada je mene uglavnom uništilo previše odgovora... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Februar 1, 2008 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pao i iz druge! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 1, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja da ćemo morati da organizujemo i kurseve za teoriju, a ne samo za vožnju... ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 2, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima ona opcija dash 200 Eura i dobijesh A kategoriju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Februar 2, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Nema. Traže 400 eura... ;D ;D ;D Jbg, bolji standard... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Februar 2, 2008 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam bas najbolje shvatio da li morash da dash samo jedan odogovor ili moze vishe ? Hrvatski naravno razumem odlicno, ali ima dvosmislenih pitanja sa namerom da te navuku i uporopaste skroz - isto kao i kod nas. U svakom slucaju sam i ja PAO ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Februar 2, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan Moras da das tacan broj odgovora. Npr ako od 5 ponudjenih su 4 tacna a ti oznacis "samo" 3, nisi odgovorio tacno na pitanje. http://www.autoskola-europa.hr/testovi.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...