zor@n 376 Napisano Februar 18, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan treba mi sajla kvačila za hondu XR125L, 2003.god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 18, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ako imas staru lakse ti je da napravis nego da kupujes novu a i manje ce da te kosta . Inace imas na motodelovi.com ja sam odatle skoro za klx za brzinometar narucio i stigla za 10-ak dana . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Februar 18, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan na staroj se polomio pancir i načela se sajla, samo što nije pukla, tako da mora nova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Februar 18, 2014 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan Vidi kod ovih sto rade sajle mozda mogu da ti poprave to koliko god je moguce. Inace sama zamena sajle je 300 din.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Februar 18, 2014 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj kod mene ovde kad pravi sajlu menja i buzir tj.pancir kako si ga nazvao i sajlu . Na strugu napravi ako nema vec gotove zavrsetke i to je to . Odi do nekog ko to radi i uradece . Ili naruci novu od 30 40 evra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajko aprilia 10 Napisano Februar 18, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan boban sajla http://www.bobansajle.co.rs/main.htm meni je na apriliji radio pre godinu dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Februar 18, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre bih uzeo novu, originalnu, nego pravljenu. proveriću cene . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajko aprilia 10 Napisano Februar 18, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan boban radi odlicno sajle moje iskustvo je odlicno i dan danas se vozim sa tom sajlom ali naravno ako mozes da nadjes novu sa nekom korektnom cenom onda je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Februar 19, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan u hondinom servisu na novom beogradu originalna sajla 2100 dinara, al čeka se 10 dana, nema vožnje ovog vikenda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Mart 3, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Danas namontirana i naravno probana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...