IVAN R1 2 Napisano Januar 29, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan po vama koja je najbolja kaciga do 200 eura,po vama. ja se razmisljm o Rajkovoj FM. Da cujem vase misljenje koja je kaciga najbolja za te pare... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 29, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan integralna,flip up...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Koji Rajko? Kako mu je nick? koja je njegova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Januar 29, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan FM - solidna, ima antifog vizir, atraktivno izgleda sa onim spojlerima, za mnoj ukus dosta bucna a i malo duva mada kazu da to moze da se resava nekim dotezanjem ??? u tom cenovnom rangu je AGV stelth dodas 50e i kupis shuberth R1, extra kaciga (imam s1 i sve reci hvale za nju, osim ruznjikavog svapskog dizajna) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 29, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan HJC fg 14 i jos ti ostane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Januar 29, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan HJC fg 14 i jos ti ostane da da extra, imas je kod NINJE66 sa foruma mislim da je 140 ili 150 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja1 2 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ovu FLIP-UP kacigu od NITRA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti ne bih preporucio HJC,ja sam kupio novu novcijatu za nekih 120e i oljustila mi se ona imitacija koze sa donje strane kacige sto drzi sundjere.......... :-[,sledecu uzimam IXS.Jedino mi se kod nje svidelo to sto se svakoj ribici svidela jer ima sljokice pa sam morao i djir da napravim ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 29, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Ja ti ne bih preporucio HJC,ja sam kupio novu novcijatu za nekih 120e i oljustila mi se ona imitacija koze sa donje strane kacige sto drzi sundjere.......... :-[,sledecu uzimam IXS.Jedino mi se kod nje svidelo to sto se svakoj ribici svidela jer ima sljokice pa sam morao i djir da napravim ;D ;D moja bivsa HJC FG14 je presla 40 000 km i nigdje se nije oljustila :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Januar 29, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko iskustva sa ovom NITRO kacigom?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ova koju ja imam je (CS-12 LOTUS).Nasao sam neki madjarski sajt,al se moja i ta na slici razlikuju po otvorima za ventilaciju tamo su klizni a kod mene su na klik klak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan i ja imam HJC AC-10 i skroz sam zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan ja isto posedujem hjc kacigu i zaista je super. Jedino onaj rezervni vizir crni malo magli ponekad ali i on retko dok providni nema sanse da se zamagli. Udobna a i najbitnie lezi mi kao da je pravljena za mene jedino pomenuti Nitro mi je odgovarao da mi brada ne viri napolje za te pare nema bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Nolan N61, platio sam je 150e na sajmu automobila prosle godine. Kaciga je super, udobna je a vizir se skida vrlo lako i jednostavno za par sekundi. Ne cuje se mnogo i ne magli(sem kad su nize temperature ali i to se resi kada se vozi malo brze i otvori ventilacija). Sada ima novijeg modela od N61cini mi se da se zove N62 nisam je probao ali je verovatno naprednija od N61. I jos nesto, na viziru moze da se doda jos jedan vizir protiv magljenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 30, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ti je izbor dosta veliki, do 200e imas jako mnogo dobrih kaciga na trzistu.Sve su to dobre atestirane kacige,trebas samo da probas koja ce ti stajati dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Januar 30, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Ne cuje se mnogo i ne magli(sem kad su nize temperature ali i to se resi kada se vozi malo brze i otvori ventilacija). Sada ima novijeg modela od N61cini mi se da se zove N62 nisam je probao ali je verovatno naprednija od N61. I jos nesto, na viziru moze da se doda jos jedan vizir protiv magljenja. pa sve kacige magle na nizim temperaturama, nijedna nema problema po toplom vremenu bolje odmah kupiti bojlu kacigu, nego posle dokupljivati jos jedan vizir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne cuje se mnogo i ne magli(sem kad su nize temperature ali i to se resi kada se vozi malo brze i otvori ventilacija). Sada ima novijeg modela od N61cini mi se da se zove N62 nisam je probao ali je verovatno naprednija od N61. I jos nesto, na viziru moze da se doda jos jedan vizir protiv magljenja. pa sve kacige magle na nizim temperaturama, nijedna nema problema po toplom vremenu bolje odmah kupiti bojlu kacigu, nego posle dokupljivati jos jedan vizir Pa nisam ja rekao da je naj bolja, ja nisam imao vise od 150e da kupim bolju kacigu pa sam kupio ovu. Da sam imao vise para sigurno bi kupio bolju, a da cekam dok ne sakupim za bolju nije mi padalo na pamet da se igram sa zivotom i vozim bez kacige... Verovatno znas da neke Nolan kacige imaju dupli vizir, za moju treba da se kupi samo dodatak i ne verujem da je skup. Sto se tice temperature, ona pocinje da magli na oko 7-8C pa da bi bila odmagljena treba da se vozi oko 40kmh, takodje kada pada kisa iako je 20C ona magli i ne pomaze ni brza voznja vec samo da otvoris vizir i da vozis... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano Januar 30, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan hvala ljudi. mada ja nisam iz Bg,zivim u Kovinu,pa ne znam i gde da kupim. Bio sam do Markosa,oni imaju cene AGV kaciga mnogo jake. probao sam od drugara neke agv modele koji su placeni 300-400eura i uopste se nisam odusevio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kod lastine stanice u BG-u iza zgrade Simpa je salon CPI-a i Tomosa, imas tamo Nolan kacige nisu skupe ali su stvarno dobre pa pogledaj, moja preporuka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 1, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Odluka je pala, ali... Ne mogu da se odlucim izmedju Caberg Rhyno i Nolan N62. Znam da nisu istog tipa kacige, ali... Ako moze neki komentar u vezi ovih modela, ako moze iz licnog iskustva.. P.S.: Obe kacige su ispod 200e! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 2, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Kad bih ja birao izmedju te dve ja bih prednost dao Fullface to jest N62, ja imam N61 i zadovoljan sam, a verujem da nije bas neka ogromna razlika... Nek kazu svoje iskustvo sa Caberg ja sa njom nisam imao iskustva...Moj predlog N62... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackbite 7 Napisano Februar 4, 2008 Drug član, 2265 postova Lokacija: Stara Pazova Prijavi odgovor kao problematičan Posedujem caberg rynhom, ali nisam imao iskustva sa nolanom tako da ne mogu reci koja je bolja, tako da cu napisati ono zbog cega mi se dopada rynh. Plusevi su: Kvalitetna izrada, flip up, seksi pilotski unutrasnji vizir, originalan dizajn, boja. Minus je sto nema anti fog vizir, ali nije neka preterana "fogara". Izmedju ostalog prepoznaju te ljudi po kacigi, sad dal je to dobro ili ne, 'bem li ga. Izmedju ostalog ima jedna "caka" da se poveca protok vazduha, ukoliko se bavis gradskom voznjom pa ti nije dovoljno, ali to nije ni bitno sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Februar 4, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Odluka je pala, ali... Ne mogu da se odlucim izmedju Caberg Rhyno i Nolan N62. Znam da nisu istog tipa kacige, ali... Ako moze neki komentar u vezi ovih modela, ako moze iz licnog iskustva.. P.S.: Obe kacige su ispod 200e! A zasto ne dodas 1000 dindzi i kupis Caberg Justissimo GT?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Februar 4, 2008 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Caberg ima i cvike unutra koje su extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 5, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan još jedan predlo HJC ZF-9, trokompozitna kaciga, vezivanja dulim prstenovima, mislim da ima homologaciju za stazu, jedina mana malo bučnija. cena 150e u guevari, mislim da su ostale trokompozitne kacige dosta dosta skuplje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...