VladaSD 2364 Napisano Februar 15, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kao što to obično biva, jednom se naleti na motor koji ti oduzme dah i onda ideš na sve ili ništa. To je i ovde slučaj, a ja nemam dovoljno keša, pa prodajem : KTM 250gs, 25ccm, 60ks oko 90 godišta full cross, bez papira, sređeni nedostaci u agregatu (klipnjača, igličasti, bolcni ..obrada radilice i šta već ide uz to), plastike tenutno na farbanju ...nisu lomljene, sve su sa žigom KTM i Acerbis. Nedostatak na njemu je zupčanik koji se nalazi na putu između kiksa i kvačila .... (postoji opcija da se napravi , ako ga nema u prodaji). Sve u svemu ozbiljan motorčić za doobro rndanje... Honda CR50 veliki cross sa malim srcem...minarelijeva mašina od ozbiljnih 10 ks i sa kratkih 6 brzina, odličnog izgleda. Njega sam kupio od kolege sa foruma, dao sam skuter i doplatio...u medjuvremenu sam uradio generalku sa svim novovim Prox delovima agregata. Motor lepo vuče, čak i konja od 120 kg, kao što sam ja, dobar auspuh , sa reskim zvukom... provereno sve na njemu, posle generalne prešao par desetina km. Nema papire ...oko 98-00 godišta. Yamasaki cross 50 cm, samo ram sa regularnim papirima, trajno registrovan, vodi se na BG, prenos nije problem SVE ZA 1100 evra Za sve napisano garantujem.... Nešto slika: Dole je KTM , rasturen za transport, bez plastika i agregat pre nego što je urađen. CENA JE ZA SVA TRI NAVEDENA PREDMETA... Vlada 063 363 395 ili 064 44 44 364 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 18, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ako je jeftino, mogu ja i da podignem cenu.... Za sve koji su pitali za pojedinacnu kupovinu , pojedinacne cene su po 700 evra .... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 20, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Up .... marketing Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 21, 2014 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Lepa kombinacija za celu porodicu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 4, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan CR-ka 600 evra (800 u zameni)....KTM - 700 evra (1000 u zamenu).... moze dogovor ili zamena za jeftinije nove fotke KTM-a..napominjem da je rezolucija maksimalna...jer Imageshack trazi pare ..pa dok ne naucim drugi nacin postavljanja fotki... Imajte razumevanja , a neko ko zna neka smanji rezoluciju, ako mu nije tesko . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6399 Napisano April 4, 2014 Enduraš, 6385 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A jel iznajmljujes ktm za hard enduro trke ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 4, 2014 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan nove fotke KTM-a..napominjem da je rezolucija maksimalna...jer Imageshack trazi pare ..pa dok ne naucim drugi nacin postavljanja fotki... Imajte razumevanja , a neko ko zna neka smanji rezoluciju, ako mu nije tesko . http://postimage.cc/ ima opciju resize i automatskog smanjivanja slika... odaberes direct link i turis preko druge slicice od smajlija desno gore u toolbaru i vidi se u normalnoj velicini... 800x600 bi trebalo da se vidi na svim aktuelnim racunarima kako treba 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 4, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Aco brate...ako si ti u pitanju, tebi poklanjam motor.... Popsy... prelazim na postimage, hvala tebra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...