B@ne 307 Napisano Avgust 25, 2016 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Da osvezim temu. Vozikam se, 58000 km na satu, sve OK. Menjao sam akumulator pre mesec dana i zadnju gumu pa se nadam da je to sve za sad. Akumulator koji je bio na motoru je Landport iz 2012-te godine Guma koju sam skinuo je ovo: stid me pokazati : A mogao si jos par hiljada sa njima A, mogao je da je pocepa po sredini , a ne sa strane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Avgust 25, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Simone, Simone kockaš se s tim gumama. Greh je Capoa da voziš sa takvim gumama. Inače, moje iskustvo, Anakee 2 sam promenio tri para i vrh su. Anakee 3 mi se nisu nešto pokazale. Metzeler Next vozim već 5-6000 i zadovoljan sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Avgust 25, 2016 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Simone, Simone kockaš se s tim gumama. Greh je Capoa da voziš sa takvim gumama. Inače, moje iskustvo, Anakee 2 sam promenio tri para i vrh su. Anakee 3 mi se nisu nešto pokazale. Metzeler Next vozim već 5-6000 i zadovoljan sam. Ja sam zadovoljan sa Anakee III, bile su na motoru kad sam ih kupio a i sad sam ih ponovo namontirao. Ne silazim nigde sa asfalta a za asfalt su dobre. Ma svaka nova guma je dobra. Da osvezim temu. Vozikam se, 58000 km na satu, sve OK. Menjao sam akumulator pre mesec dana i zadnju gumu pa se nadam da je to sve za sad. Akumulator koji je bio na motoru je Landport iz 2012-te godine Guma koju sam skinuo je ovo: stid me pokazati : A mogao si jos par hiljada sa njima A, mogao je da je pocepa po sredini , a ne sa strane To je Mikulanac mozda i hteo da kaze, Mogla je "pravo" jos ici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Avgust 25, 2016 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu da se pohvalim da sam kupio originalne Crash Bars za mog Capa...u nemačkoj sam ih našao po neverovatnih 169€... Takvi su i kod mene, odlicni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Novembar 4, 2017 Vazlan(Zlatko), 375 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam sve postove jer me je zainteresovao naslov.Bio sam u istoj dilemi koja od tri izabrati.Izabrao Capoa.Nisam pogresio.Nisam vozio ni Varadera ni Stroma ali Capo mi uvek izmami osmeh na lice kada krenem u voznju.Mislim da je Aprilia potcenjena u glavama nasih ljudi kao i u ostalom korejski i japanski automobili u odnosu na nemacke.Apriliju kritikuju uglavnom oni koji je nisu vozili.Razmisljao sam da promenim motor ali posle citanja predhodnih postova ipak mislim da ce mi i sledece sezone osmeh na lice izmamljivati moj Capo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Novembar 4, 2017 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Procitao sam sve postove jer me je zainteresovao naslov.Bio sam u istoj dilemi koja od tri izabrati.Izabrao Capoa.Nisam pogresio.Nisam vozio ni Varadera ni Stroma ali Capo mi uvek izmami osmeh na lice kada krenem u voznju.Mislim da je Aprilia potcenjena u glavama nasih ljudi kao i u ostalom korejski i japanski automobili u odnosu na nemacke.Apriliju kritikuju uglavnom oni koji je nisu vozili.Razmisljao sam da promenim motor ali posle citanja predhodnih postova ipak mislim da ce mi i sledece sezone osmeh na lice izmamljivati moj Capo. Čestitam druze na izboru, Caponord je pouzdan motor koji vise nema tajni po pitanju odrzavanja i kvarova....ova ekipa ljudi ovde koja ga u glavnom jos vozi i to dosta dugo ima samo reci hvale.....Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Novembar 6, 2017 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan On 4.11.2017. at 13:50, vazlan je napisao: Procitao sam sve postove jer me je zainteresovao naslov.Bio sam u istoj dilemi koja od tri izabrati.Izabrao Capoa.Nisam pogresio.Nisam vozio ni Varadera ni Stroma ali Capo mi uvek izmami osmeh na lice kada krenem u voznju.Mislim da je Aprilia potcenjena u glavama nasih ljudi kao i u ostalom korejski i japanski automobili u odnosu na nemacke.Apriliju kritikuju uglavnom oni koji je nisu vozili.Razmisljao sam da promenim motor ali posle citanja predhodnih postova ipak mislim da ce mi i sledece sezone osmeh na lice izmamljivati moj Capo. Drugar, da li je u pitanju plavi Caponord? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Novembar 7, 2017 Vazlan(Zlatko), 375 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Simon69 je napisao: Drugar, da li je u pitanju plavi Caponord? Da,tamno plavi.Mislim najlepsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Novembar 7, 2017 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, vazlan je napisao: Da,tamno plavi.Mislim najlepsi. Svakom njegov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Novembar 8, 2017 Vazlan(Zlatko), 375 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Tako je a drago mi je sto sam pokrenuo ovu temu posle vise od godinu dana i sto su se javili oni koji postuju i znaju ovaj brand i naravno nemaju prerasude.Da li postoji neko okupljanje Caponordista? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Novembar 8, 2017 Vazlan(Zlatko), 375 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Ausländer je napisao: Ako bog da... ja planiram rekoh Caponord. Za sad samo pratim. Dug je put, najmanje godinu dana. Kada ga kupis bice ti zao sto se nisi potrudio da taj put od godinu dana nisi skratis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Novembar 8, 2017 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Postoji okupljanje, nebi verovali da tu nas Caponord ima i svoje putokaze do parkinga "Caponord only" i da je glavna zvezda tog skupa....Vise o svemu ovome mozete da vidite i da saznate na grupi na Facebooku Aprilia Balkan. Osnivac grupe je Ivica Puljezevic, tu je i Bora Mijic. Predlazem da tu objavite vase ljubimce u vidu fotografije......oni su sprega sa Slovenijom Hrvatskom i Bosnom gde ovih motora ima mnogo vise nego ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Novembar 8, 2017 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam na offu u ovoj temi, ali ajde da pitam, kad vidim da ima dosta Caponordista ukljucenih. Znate li slucajno sta o ovom primerku, kakva su vasa misljenja o motoru i oglasu?https://www.polovniautomobili.com/motori/10837603/aprilia-caponord-etv Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nešo Caponord 38 Napisano Novembar 8, 2017 U prolazu, 90 postova Lokacija: Raška Motocikl: Aprilia ETV 1000 Caponord Prijavi odgovor kao problematičan Ja mogu samo da ti kazem ako me pozoves na tel....mrzi me da kucam.... 0668101838 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Novembar 9, 2017 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mozda da predlozim da, ako pisemo o okupljanjima Caponordista, se prebacimo u temu: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Maj 12, 2020 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Proslo je dosta vremena od postavljanja ove teme i od zadnjeg pisanja u istoj. Nesto kontam nakupili smo jos po koji kilometar, koje novo iskustvo (stariji iskusniji ) pa da podsetim vlasnike da daju svoje komentare i ocene. Mozda nekom bude od koristi. Ja i dalje glasam za Caponorda, posle 7 godina i dva primerka u vlasnistvu mogu odgovorno da kazem da je to jedan izuzetan Maxi Enduro koji pruza maksimalno uzivanje i sigurnost u voznji vlasniku, za sve novce koje je dao za njega. Verovatno ce tako napisati i vlasnici Varadera i Stroma, a mi Caponordisti imamo razlog vise da hvalimo ETV1000 zato sto je taj motocikl nepravedno zapostavljen i toliko oblacen, vecinom od ljudi koji ga nikad nisu ni probali,a da ne kazem posedovali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Maj 13, 2020 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan I ovaj put se slažem u potpunosti ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...