Gagi-racer 568 Napisano Februar 14, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Samsung Glaxy S I9000, moja bubav. Ekran odlican, zadnja maska izgrebana nikada nosen bumper, samim tim se izgrebala i mala plastikica oko kamere, to treba da se zameni, ali to kosta 1 EU, ali mora da se narucuje, tako da me je mrzelo jako Uglavnom, telefon ima 4.2.2 sistem u njemu, mrezlo me da updejtujem u nesto jace, telefon koji ima najvecu podrsku za ANDROID na svetu, ko se razume, znace. Clokovan na 1.2GHZ, radi jedno 70% bolje od fabrickog, necu da kazem duplo, ali 70% sigurno. Cena 50 evra fixna, da se lakse proda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11581 Napisano Februar 14, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan To klokovanje je jako pametno.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1884 Napisano Februar 14, 2014 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi zanimljivo probati ga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Februar 14, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan To klokovanje je jako pametno.. Citaj malo o ovom modelu pa pisi nesto... Isti procesor clokuju na 1.4 bez ikakvih posledica ili grejanja. Tako da ovih 1.2 ne predstavlja nista za njega. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Februar 14, 2014 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan 8 ili 16 gigabajta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gagi-racer 568 Napisano Februar 14, 2014 Uvek moze bolje., 614 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Kawasaki ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan 8 ili 16 gigabajta? 8 gigabajta. Prodat danas. Doso kupac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...