AArnold 84 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam bio u KG kod Rajka i malo se ponovio uzeo sam Shuberth S1 kacigu ,kako sam dosao na ideju da i ja bas ovu kacigu uzmem posto sam procitao na forumu da je najtisa na trzistu ,(e sad ja vozim nakeda i tu bogami na vecim brzinama siba vetar) to me odusevilo otisao do Maki-a probao i tako stvarno vrh kaciga Postavitju koju fotku ,jeste da shoie i arai imaju lepse sare ali meni je trebalo da ima fungciju super kaciga jako .Preporuka svakom. ;D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo druze. Koja je cifra? Znam da je Rajko jako povoljan i dosta korektan. Svi ga hvale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Još samo da nam kažeš koliko šuškavaca si dao, pa da se i mi organizujemo za istu... Vidim ja da će ovo postati BJB-Shubert forum... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam ga zvao rekao je 280 ja reko ajde kazi zadnju cifru pa da znam dali da idem ili ne pa mi spustio na 260eur. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo druze. Koja je cifra? Znam da je Rajko jako povoljan i dosta korektan. Svi ga hvale. Ma ok lik stvarno ja sam i prwe sarađivao snjim ima svasta tamo kod njega sa kesa da imas a koznih jakni sto imas staje ti mozak!!! :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 29, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Tema "Rajko Dainese" je u off topicu. U ovoj temi komentirajte samo ono sto se tice ove kacige Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano Januar 29, 2008 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan Tema "Rajko Dainese" je u off topicu. U ovoj temi komentirajte samo ono sto se tice ove kacige Kolega, ne znam da li ste primetili na temu u off topicu "Rajko Dainese", kolega Ceh je stavio lokot. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 29, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Tema "Rajko Dainese" je u off topicu. U ovoj temi komentirajte samo ono sto se tice ove kacige Kolega, ne znam da li ste primetili na temu u off topicu "Rajko Dainese", kolega Ceh je stavio lokot. eto,onda toliko o gospodinu Rajku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Electrokid 1 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 385 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Vredi svaku paru..... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 29, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na izboru! ;D Da te sluzi, i nikad da ti ne zatreba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 30, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Kvalitet neosporan-nemachki.. ALI Probao sam je u nameri da je kupim i...kad sam je stavio na glavu nisam chuo sagovornike(prednost ili mana) dok nisam podigao vizir a i tad slabo,shto mi se nije dopalo. Dalje,boje ...stvar ukusa,ali se meni nisu dopale. I na kraju,ali i mozzda najbitnije za mene...estetika...shkoljka kacige je najveca u mom zzivotu :o...probao,stao pred ogledalo i..uplashio se! :-[ Prednosti : jako udobna(najudobnija) i preglednost neverovatna! Eto,to je moje iskustvo sa istom. Napominjem,sve chestitke AArnold-u i Maki-ju....ozbiljni su momci i siguran sam da ce ih dobro sluzziti i svojim kvalitetom i namenom. But,that is not my cup of tea! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Januar 30, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan But,that is not my cup of tea! A ti kao piješ čaj a ?....A pričaš i engleski... :o... Metro brate, samo tako... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Januar 30, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan shkoljka kacige je najveca u mom zzivotu :o...probao,stao pred ogledalo i..uplashio se! :-[ Da, to je najveca zamerka i sa moje strane... Ali dobro, sve to na racun udobnosti. Napominjem,sve chestitke AArnold-u i Maki-ju....ozbiljni su momci i siguran sam da ce ih dobro sluzziti i svojim kvalitetom i namenom. E, za ovo ima da te castim prvom prilikom! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 30, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,hvala.. Evo neshto za momcove malo da se duvaju... ;D http://www.schuberth.com/anti-noise/start.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Januar 31, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na cestitkama pozdrav. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Januar 31, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan mogu ti reci i ja se primih na ovu kacigu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Bogme i ja... Samo se razmišljam da li R1 ili S1? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 1, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan R1 ti je samo malo "oguljenija" varijanta S1. Nema vind strip, ima trkacko kopcanje, druge (manje, u trkackom fazonu) otvore za ventilaciju i to je to. Za dvadesetak evra razlike (mozda ni toliko ;D) mislim da je bolja varijanta S1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Februar 1, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Probao sam i jednu i drugu ali mi se S1 vise svidelo nekako ,mada obe su vrh kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Februar 1, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Bogme i ja... Samo se razmišljam da li R1 ili S1? procitah negde da je razlika u kategorijama kaciga R1 spor S1 sport-turer pretpostavljam da je S1 tisa od R1, razlika je u kopcanju, a mislim da obe imaju wind strip Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Februar 2, 2008 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,hvala.. Evo neshto za momcove malo da se duvaju... ;D http://www.schuberth.com/anti-noise/start.html Hehe, evo mog doprinosa za momcove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Februar 2, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Kako ja nisam dobio taj dodatak uz kacigu? Idem odmah da reklamiram! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Februar 2, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Kako ja nisam dobio taj dodatak uz kacigu? Idem odmah da reklamiram! izgleda ih rajko zadrzao za sebe ??? u bre mogu da posluze i umesto air begova, njih dobijas kad platis punu cenu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Februar 3, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan IBEH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...