nenada 289 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda je ovo mesto za predstavljanje ? Klanjam se i pocinjem : Zovem se Nenad,od davnina sam voleo sve sto ide na dva tocka,trotinet,bicikl,i motocikl.Rodjen i zivim u BG, moj prvi motor je bio Tomos 14 tl ,metalik plave boje,bio sam ponosni maloletnik ,da ne kazem delikvent,jer su nas u to vreme tako tretirali milicajci ,to jest policajci.Vozio sam potom Jawe,CZ-tke,MZ-jce ,i poneku Hondu.Kasnije sam imao dug prekid voznje iz opravdanih razloga,da bih se pre 5 godina opet aktivirao na dva tocka.Sada posedujem Apriliju 650 Pegaso,tj, ona poseduje mene,i nije bas toliko losa kao sto je kude .Eto,bio je to ukratko razvojni put Bore Snajdera,hvala na strpljenju,i svako dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Februar 12, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Nenade i dobro dosao! Sad sam vec bivsi vlasnik Krilatog konja i mogu reci da si izabrao sjajan motor. Mnogi su imali negativne komentare ali moje iskustvo je potpuno drugacije. Dosao sam do zakljucka da su ga na los glas navukli losi majstori a ne vlasnici. Na forumu imas dosta tema pa ti ovde necu davati savete o odrzavanju. Vidimo se na voznji! PS. Dobro si primetio, on poseduje tebe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Februar 12, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Februar 14, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Urban Cruiser , Hvala Saxwvp na dobrodoslici ! Ziveli vi meni i sretno se vozili ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujanic13 0 Napisano Februar 15, 2014 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot Elyseo 125 Prijavi odgovor kao problematičan Cao Drugari velika mi je cast biti deo ove ekipe, vidim da je ovo pravi forum gde se moze zaista svasta nauciti ako je neko novajlija u ovoj prici kao sto sam ja. POZDRAV SVIMA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milutko 13 Napisano Februar 16, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: yamaha fzs 600 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Poz , jos i da se predstavis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vujanic13 0 Napisano Februar 17, 2014 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Peugeot Elyseo 125 Prijavi odgovor kao problematičan Poz , jos i da se predstavis Mirko Markovic BG Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...