****lazar#### 0 Napisano Februar 11, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam veliki problem sa strujom, sve je počelo sa trokiranjem i trzanjem u 2 brzini na većem broju obrtaja malo i u 3 brzini al tad se zagreje i posle je sve ok i tako dok mi nije naprslo kućište cetkica i ukosile se četkice. Kad sam to zamenio neće da mi alternator puni akumulator kako treba, merio sam i napon na izlazu cetkica je 6V. Ako može neko da mi pomogne jer nzm nešto mnogo oko alternatora? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 11, 2014 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Red je prvo se predstaviti . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 11, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Red je prvo se predstaviti . Što jes - jes ! A i napiši nešto o sebi - odakle si ( možda si blizu nekog ko ti može pomoći ), a napiši nešto i o motoru ( koji model tačno, u kakvom je stanju i slično ) ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
****lazar#### 0 Napisano Februar 11, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lazar jovanović iz čačka 18god. Imam mz etz 250, nije u nekom ekstra stanju, padalo se dosta sa njega al sve sam lepo sredio ofarbao, masima mu je odlična lepo radi dobro vuče a prešao je 29000km. Najveća mana struja :-( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Februar 12, 2014 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Regler treba da puni akumulator a ne alternator....dali ti puni regler i kako najbolje da proveris unimerom...a pre toga proveri osigurace jer desava se da se pomere i onda bude problema.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Februar 12, 2014 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Tema je otvorena u podforumu gde su nam Skupovi pa sam je premestio u "Popravke, štelovanja". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
****lazar#### 0 Napisano Februar 12, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pronašao sam kvar. Pregorela mi je jedna dioda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1291 Napisano Februar 13, 2014 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Lazare, evo imas blizu Arilje, pa svrati nekad da vidim tvog MZ-a.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...