kobejn 24 Napisano Februar 11, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav kolege....treba mi mala pomoc oko izbora kacige,zelim sebe da castim sa novom kacigom pa ne znam sta da izaberem. Vozim Kawasaki Zephyr 550...i da napomenem da ne vozim po gradu,nego obicno ako sednem na motor to je uvek neka tura... Kaciga da bude full face sa naocarima za sunce i planiram da dam oko 200 evra za kacigu jer smatram da za moj motor nema potrebe da kupujem skuplju kacigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Februar 11, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Bas si "suzio" izbor na samo 8 modela kaciga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 11, 2014 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Arai za 200eur toga nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Februar 11, 2014 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Ne kupuješ kacigu za motor već za glavu! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dentas 55 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: u potrazi za motorom Prijavi odgovor kao problematičan sačekas sajam...pare u dzep..i od standa do standa..i tako ceo dan...a, mozda i dva... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Februar 11, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Pa znam da ne kupujem za motor,ali sam hteo da znate sta vozim,da bi vi meni lakse pomogli Pretpostavio sam da Arai nema za te pare,ali opet da pitam Pa ako znate vi jos nekog proizvodjaca,slobodno recite i gde mogu da pogledam...zbog toga sam suzio izbor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sloboleo 210 Napisano Februar 11, 2014 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: indjija Motocikl: honda cb 500,puch 250sg,MAS175 1930, kawasaki klr 650,tomos tori, tomos mc 50, Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj skorpion kacige i sam je imam svi ih nesto hvala po meni ok ali nista preterano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avacs 23 Napisano Februar 11, 2014 U prolazu, 42 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV Prijavi odgovor kao problematičan Mada ni Shark nisu za zanemariti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Mart 18, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Bio na sajmu i probao razne kacige,bar ono sto sam se dvoumio Shark s700 Nolan n85 Scorpion exo500 Na kraju sam kupio scorpion kacigu,kao da su je pravili za moju glavu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...