Svaler 1990 Napisano Septembar 3, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Кад постављаш камеру, не стављаш је паралелно са отвором на кациги, него увек "на горе" мало и биће добро. Или узмеш кацигу у руке и држиш је под углом којим ти стоји на глави, и онда ставиш камеру под 90 са земљом. Не знам сликовитије објаснити али разумемо се, ваљда Иначе, квалитет је скроз океј, и више него океј за те паре. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale970 110 Napisano Septembar 3, 2016 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Hornet 600, TRK 251 Prijavi odgovor kao problematičan Кад постављаш камеру, не стављаш је паралелно са отвором на кациги, него увек "на горе" мало и биће добро. Или узмеш кацигу у руке и држиш је под углом којим ти стоји на глави, и онда ставиш камеру под 90 са земљом. Не знам сликовитије објаснити али разумемо се, ваљда Иначе, квалитет је скроз океј, и више него океј за те паре. Da, ukapirao sam čim sam video snimak, ovo je bilo brzinski i neiskusno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano Septembar 4, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan Moja verzija je takodje 23L bez filtera, a nisam ni fokusirao imam i kablic i sve a nikako da uvhatim vremena da otvorim to da se igram.. @GuMi5 mogu li dobiti tu skriptu da probam razliku u fotografijama? ja sam kod mene samo stavio za video bitrate i da brise one thumbile za preview Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 4, 2016 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Daj tu skriptu za brisanje thumbnailsa ako nije problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemkec 3 Napisano Septembar 5, 2016 U prolazu, 88 postova Lokacija: NS Motocikl: GSXR K5 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ubacicu ovako, valda nisam narusio neko pravilo foruma Skripta mora tako da se zove i to stavljas u sd karticu da ne bude u nikakvom podfolderu, pretpostavljam da to znas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 6, 2016 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 6, 2016 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Može kompadre nije frka...Nisam uz komp, radim danima od jutra do noći... Ako ne izguglaš napomeni me u petak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Septembar 18, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ovakvu kameru, moze li da se ucvrsti na motor? https://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-moto/Auto-oprema/Navigacija/Auto-Kamera-DVR-Full-HD-NOVO/50135171 Znam da nije neki kvalitet, ali po ovoj ceni je zanimljiva, narocito sto bih je koristio i u kolima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7783 Napisano Septembar 18, 2016 -, 1757 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko ovakvu kameru, moze li da se ucvrsti na motor? https://www.limundo.com/kupovina/Auto-i-moto/Auto-oprema/Navigacija/Auto-Kamera-DVR-Full-HD-NOVO/50135171 Znam da nije neki kvalitet, ali po ovoj ceni je zanimljiva, narocito sto bih je koristio i u kolima. E, imam ja istu (imam 2 obe crkle :-) (jednu sam sjebao kad sam prao motor (zaboravio da je skinem), a druga crkla pre neki dan od kise, vozio sam nekih 200km po jakom pljusku)... Stoji ispod fara usrafljena i samo snima, sluzi mi kao dash cam. Ima dosta vibracija, ali je bitno da se sve lepo vidi ako ispadne neko sranje. Samo za to je i dobra (za auto i tu namenu je vrh). Ima ih na ali-u za 10-15e, odatle sam ih i narucio. Al pazi, baterija ne drzi ni minut, moras da kupis drugu (5-6e, pase od neke stare nokie). Znaci za bateriju ti garantujem da ne drzi nista... Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Septembar 18, 2016 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako im je to cena kod Kineza, a ovde je dobijem za slicnu cenu bez cekanja, onda mislim da se isplati. Koliko sam ukapirao, samo voda je napravila problem kod tebe, a ona je namenjena da bude na suvom u kolima?Ima li jos neko iskustvo sa ovakvom kamerom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 18, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Једно питање за власнике xiaomi yi, посебно оне који ваљају скрипте Јел и вама прекида снимак на отприлике 1.85gb (10-11мин)? И јел постоји нека скрипта да се то реши? Јако ме нервира кад едитујем и треба да сихронизујем звук са екстерног микрофона а ту ми поједе пар фрејмова и остало не буде лепо синхронизовано. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Septembar 19, 2016 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan # 4GB Clippingwritew 0xC03A8520 0x2004 4GB je maksimum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 19, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Једно питање за власнике xiaomi yi, посебно оне који ваљају скрипте Јел и вама прекида снимак на отприлике 1.85gb (10-11мин)? И јел постоји нека скрипта да се то реши? Јако ме нервира кад едитујем и треба да сихронизујем звук са екстерног микрофона а ту ми поједе пар фрејмова и остало не буде лепо синхронизовано. Snimas sa dva mikrofona ili samo sa eksternim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xroad 26 Napisano Septembar 19, 2016 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs xroad Prijavi odgovor kao problematičan Evo dve slike iz Mizana a za koji dan ce biti i snimak prvog kruga trke. Definitivno cu morati da se pozabavim skriptama uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Septembar 19, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2657 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Једно питање за власнике xiaomi yi, посебно оне који ваљају скрипте Јел и вама прекида снимак на отприлике 1.85gb (10-11мин)? И јел постоји нека скрипта да се то реши? Јако ме нервира кад едитујем и треба да сихронизујем звук са екстерног микрофона а ту ми поједе пар фрејмова и остало не буде лепо синхронизовано. I meni je tako bilo podešeno ali sam ja u podešavanjima to promenio da mi ne secka klip na svakih 10min. Sad ne mogu da se setim gde i kako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 19, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan @bugsy Оно што камера сними је у покрету неупотребљиво. Други звук снимам помоћу диктафона (ваљда се тако зове) и микрофона у кациги па после сихронизујем. Много је једноставније код GoPro који прима екстерни микрофон без по' муке. Као и неке друге кинеске камере, Yi нажалост нема ту могућност. Има она тежа опција за то али повлачи друге негативне стране. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 19, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan @Svaler - FCPX ima mogucnost da na osnovu zvuka sinhronizuje klipove. Kapiram da to mogu svi bolji softveri tipa AP, pa mozda sa tako necim da probas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Septembar 19, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Немам појма искрено да ти кажем, прогуглаћу и погледати кад ухватим времена, хвала ма савету. Ја користим adobe premiere и sony vegas, и ту (бар колико ја знам а не знам ми фртаљ) нема опције за аутоматско подешавање, само ручно бајо мој. Ал' су ми зато остале опције на дохват руке па се баш и не жалим Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Septembar 20, 2016 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ја користим adobe premiere и sony vegas Pod AP sam mislio na Adobe Premiere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xroad 26 Napisano Octobar 17, 2016 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs xroad Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga video od pre nekih mesec dana. Sve osim slika i slow motion dela je snimano XIAOMI YI kamericom, a u pp uredjen samo jaci kontrast. EDIT: Ubacena je nova verzija klipa gde su ispravljen malo kontrast 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 178 Napisano Octobar 17, 2016 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Octobar 17, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Одличан клип xroad. Ајде молим те, ако ти није проблем и ако користиш vegas или Premiere Pro шибни ми у ПП render/export settings Ја не могу добити тај квалитет снимка са том камером никако Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xroad 26 Napisano Octobar 17, 2016 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs xroad Prijavi odgovor kao problematičan Poslato Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2617 Napisano Octobar 18, 2016 ODUSTO OD DIJETE, 2657 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Одличан клип xroad. Ајде молим те, ако ти није проблем и ако користиш vegas или Premiere Pro шибни ми у ПП render/export settings Ја не могу добити тај квалитет снимка са том камером никако Možete i meni da prosledite ta podešavanja, da uporedim sa mojim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xroad 26 Napisano Octobar 18, 2016 U prolazu, 89 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sachs xroad Prijavi odgovor kao problematičan Evo napisacu ovde ako jos nekome bude trebalo U klipu sam koristila - format: H.264- preset: match source - high bitrate i stiklirala: - render at maximum quality (u odeljku video) - use maximum render quality - use frame blending (ova dva su na dnu iznad export) A iz dosadasnjeg iskustva mislim da ovo izvlaci najbolji moguci kvalitet za yt: - format: H.264- preset: HD 1080p 29.97 Ali koristim za krace klipove ili kad imam vremena na pretek za export i upload, jer npr. gore postavljen klip od 6 min u prvoj opciji izadje 450mb, a u drugoj 1450mb. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...