Mrshavko 5 Napisano Januar 29, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Malo da se hvalim.Imam XR-1000 koju sam uzeo prosle godine i zadovoljan sam sa njom ali Arai ima malo manju skoljku pa mi je jos lepsa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IVAN R1 2 Napisano Januar 30, 2008 U prolazu, 74 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan brate extra kaciga. koliko para je bila?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Januar 31, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan oko 550 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Januar 31, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam i jaknu.Odlepio sam.Nemam vise ni dinar ali srce je na mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Januar 31, 2008 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Yo!!! dali ti je poznat ovaj model?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Januar 31, 2008 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Yo!!! dali ti je poznat ovaj model?? O daa....prsluk model! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Brate sta da ti kazem kupio si opremu sto bi se reklo zadnja rec tehnike... Jakna mi se mnogo svidja a cenu necu ni da pitam jel pretpostavljam koliko kosta buduci da Alpinestars. Svaka cast, daj da nemas prilike da je isprobas... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Februar 1, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Kupio si opremu VRHUNSKOG kvaliteta! Odavno neko na forumu nije napravio tako kvalitetnu kupovinu, u zdravlju da nosis i jedno i drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrshavko 5 Napisano Februar 1, 2008 Svrati ponekad, 103 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala momci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...