Stefan Paulic 0 Napisano Februar 4, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: Bor, Banjsko Polje Motocikl: Honda nsr 125r Prijavi odgovor kao problematičan , Duze vidim kad upalim motor pojavi se ulje na auspuhu i baca pomalo, sta to moze da bude???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Februar 4, 2014 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan , Duze vidim kad upalim motor pojavi se ulje na auspuhu i baca pomalo, sta to moze da bude???? Se ti zezas ili si ozbiljan? :lol: Vozis 2t motor,ili ti smesa nevalja,ili ne sipas dobro ulje pa ne moze da ga sagori... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Februar 4, 2014 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dvotaktol ni ne treba da sagori! Jaka ti je mesavina ili ga ne zavrces dovoljno pa nakuplja u auspuhu ulje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Paulic 0 Napisano Februar 4, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: Bor, Banjsko Polje Motocikl: Honda nsr 125r Prijavi odgovor kao problematičan , Duze vidim kad upalim motor pojavi se ulje na auspuhu i baca pomalo, sta to moze da bude???? Se ti zezas ili si ozbiljan? :lol: Vozis 2t motor,ili ti smesa nevalja,ili ne sipas dobro ulje pa ne moze da ga sagori... Pa dobro je ulje ipone 2t ???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Februar 4, 2014 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi biti OK. Jel sam pravis mesavinu ili to radi pumpa?(samo sipas u posudu i teraj) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Paulic 0 Napisano Februar 4, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: Bor, Banjsko Polje Motocikl: Honda nsr 125r Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi biti OK. Jel sam pravis mesavinu ili to radi pumpa?(samo sipas u posudu i teraj) Ma on pravi mesavinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxwvp 17 Napisano Februar 4, 2014 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Bijelo Polje Motocikl: Kawasaki zx6r i Honda NSR125 Prijavi odgovor kao problematičan to je 2t masina mora po malo,ako je bas izrazeno onda iskljuci pumpu sa karba i crevo ubacis u bocu od ulja da se pumpa sama podmazuje a ti sam napravi smesu benzina i ulja ja naprimer sipam 2%ulja,tako sam ja uradio i pomoglo je sada ne dimi i bolje povlaci :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Paulic 0 Napisano Februar 4, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: Bor, Banjsko Polje Motocikl: Honda nsr 125r Prijavi odgovor kao problematičan to je 2t masina mora po malo,ako je bas izrazeno onda iskljuci pumpu sa karba i crevo ubacis u bocu od ulja da se pumpa sama podmazuje a ti sam napravi smesu benzina i ulja ja naprimer sipam 2%ulja,tako sam ja uradio i pomoglo je sada ne dimi i bolje povlaci :-) Mani nije tolko, malo nego nzm morao sam da se raspitam :DD Usvakom slucaju Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano Februar 4, 2014 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Samo goni, sve je to OK! Mora cvaja malo da prlja! Da vidis kako prlja belu opremu kad peglas, a turbulencija vraca kapljice od ulja ka tebi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Februar 5, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Koristi bardahl kgr injection 2t ulje, definitivno najkvalitetnije sinteticko ulje. 2dcl na 10 litara, ili 2% i nema dimljenja uopste kad se zagreje masina i nista nece da ti kapa i prska..mada i dalje ces imati kapljice na obuci a ako imas zenu onda ce ti posle svakog pranja pokazivati nogavice kako se i dalje vide neke nevidljive tackice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Paulic 0 Napisano Februar 5, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: Bor, Banjsko Polje Motocikl: Honda nsr 125r Prijavi odgovor kao problematičan Koristi bardahl kgr injection 2t ulje, definitivno najkvalitetnije sinteticko ulje. 2dcl na 10 litara, ili 2% i nema dimljenja uopste kad se zagreje masina i nista nece da ti kapa i prska..mada i dalje ces imati kapljice na obuci a ako imas zenu onda ce ti posle svakog pranja pokazivati nogavice kako se i dalje vide neke nevidljive tackice Hahahaha... hvala ti za ovo, al zenu jos nemam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Paulic 0 Napisano Februar 5, 2014 U prolazu, 11 postova Lokacija: Bor, Banjsko Polje Motocikl: Honda nsr 125r Prijavi odgovor kao problematičan Samo goni, sve je to OK! Mora cvaja malo da prlja! Da vidis kako prlja belu opremu kad peglas, a turbulencija vraca kapljice od ulja ka tebi! Ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...