kuman 0 Napisano Februar 4, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Vrcin Motocikl: Derbi senda 50 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , imam problem gde pronaci kvalitetan full kit od 70cc za svoju krosericu (derbi senda 50 2002.god) i da li uopste postoji ovaj artikl za pomenuti motor. Zivim u okolini Beograda i interesuje me gde mogu nabaviti ovaj proizvod, sa caletom bi rasturio motor i nabudzio nove delove to znaci nije problem, samo mi je problem da nadjem radnju koja to prodaje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
konstruktor 253 Napisano Februar 4, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: etz 150 ,Yamaha xs 250 Prijavi odgovor kao problematičan Cilindar postoji i moze se nabaviti,nisam samo siguran da znas koliko to kosta.Cena je od 250 do 350e u zavisnosti od proizvodjaca.I jos par stvari,uz takav kit potreban je i odgovarajuci karburator (oko 90e) zatim auspuh (od 150e) i jos jedna sitnica,odlican majstor koji ce sve to da spakuje i usteluje kako treba da ne bi kupovao dva puta delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Februar 4, 2014 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan bolje kupi drugi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Februar 4, 2014 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se sve nabavlja https://www.scooter-attack.com/shop/#!/en/Derbi/Senda-DRD-PRO-Racing-SM-50-as-from-2005/Cylinders/ A sve sto te interesuje oko stelovanja 2T masine i maximalnog tjuninga kao i porucivanja sa ovih linkova mozes pitati ovde http://forum.pyrotherm.rs/forum/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...