Night Riderr 91 Napisano Februar 3, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Volkswagen Passat B5.5 Godina proizvodnje: 2001 Karoserija: Limuzina Gorivo: Benzin Dodatne informacije Kubikaža (cm3): 1998 Snaga (kW): 85.00 Kilometraža: 158000 Emisiona klasa motora: Euro 3 Pogon: Prednji Menjač: Manuelni 5 brzina Broj vrata: 4/5 vrata Broj sedišta: 5 sedišta Strana volana: Levi volan Klima: Automatska klima Boja: Zelena Materijal enterijera: Velur Boja enterijera: Siva Registrovan do: 09.2014. Poreklo vozila: Domaće tablice Oštećenje: Nije oštećen Zamena: Zamena za jeftinije Sigurnost Airbag za vozača Airbag za suvozača Bočni airbag Child lock ABS ESP ASR Alarm Kodiran ključ Blokada motora Centralno zaključavanje Oprema Metalik boja Branici u boji auta Servo volan Daljinsko zaključavanje Tonirana stakla Električni prozori Električni retrovizori Grejači retrovizora Sedišta podesiva po visini Radio CD CD changer Stanje vozila Garažiran Servisna knjiga Opis Auto je u extra stanju uvezen iz Holandije ima kompletnu servisnu istoriju i pratecu dokumentaciju koja ide uz nov auto.Veliki servis je uradjen pre 20.000km, ove zime je promenjen i antifriz.Gume su odlicne zimske. Nisu potrebna nikakva ulaganja u auto.Motor, trap i menjac su u extra stanju. Enterijer je kao nov nema nigde ni jedne ogrebotine niti bilo kakvih drugih ostecenja. Prosecna potrosnja je oko 7-8l/100km nisam imao potrebe za ugradnjom plina a ako neko i to hoce ugradnja sekventa za ovaj motor je oko 300eur. Inace ova verzija motora od 116ks je konstrukcijski najprostija i po mnogima najizdrzljivija od svih benzinskih motora koji su isli u pasata. Sto se zamene tice moguca je jedino za jeftiniji auto uz minimalnu doplatu od 2000eur. Druge solucije me ne zanimaju !!! CENA : 3800EUR TEL: 064/144-00-55 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 123 Napisano Februar 3, 2014 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Lep auto,srecna prodaja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Februar 3, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Februar 3, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ala si ga islikao, svaka cast, a auto je izgleda bas dobro ocuvan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Februar 4, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cisto da se vidi stanje auta mada uzivo je i lepsi slikao sam telefonom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Februar 4, 2014 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Lepa boja, lepa operema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Februar 4, 2014 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za ovaj 2.0 8v 116 KS motor. Lepo ide, pouzdan, nije veliki potrosac, niska cena odrzavanja, odlicno se slaze sa plinom. Srecna prodaja! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Februar 5, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i meni su preporucili bas ovaj motor kada sam jurio da uzmem pasata. Svi su mi rekli da je veoma pouzdan u sta sam se i sam uverio a i potrosnja mu je stvarno malo s obzirom da i nije tako lagan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Februar 17, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su slike letnjeg seta tockova za koji bi doplata bila 300eur. Felne su 17-tice sa poliranim rubom i u extra su stanju a i gume su dobre. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Mart 8, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano April 8, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje ceka novog vlasnika Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2440 Napisano April 8, 2014 Andragog, 5008 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Da je dizel i 2004 ili 2005 pazarili bi nekako.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano April 8, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Stalo sve ne prodaju se ni dizeli jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano April 9, 2014 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Kod B5.5 apsolutno nema razlike u pouzdanosti izmedju bilo kog TDI i ovog 2.0 8v motora ( osim 2.5 V6 TDI koji se nije bas najbolje pokazao ). Cetiri klipa, jedna bregasta, osam ventila - stvarno ne moze jednostavnije. Da ne pominjemo da je dosta dizela pregazilo ozbiljnu kilometrazu, pa uvek postoji sansa da ode turbina, pumpa-dizna, injektori, a gotovo svaka stavka kod dizela kosta kao pola ili cela generalna za ovaj 2.0 8v. Ja licno vise volim dizela za voznju, pa sam zato i uzeo 1.9 TDI sa 131 KS, ali sam vozio i Oktaviju sa ovim 2.0 motorom i stvarno sam odusevljen. I jos jedna stvar ( znam da idem u off, ali ce mozda nekome znaciti ), noviji VAG 2.0 dizel motori ( sa 140 i 170 KS ) nisu ni upola pouzdani kao stari, a cene odrzavanja su paprene ( imaju mnogo senzora za sve i svasta koji cesto otkazuju, gde treba jedan senzor stavljali su po 2, pa i po 4!, elektronske dizne preskupe ). Dakle, ko uzima Passat B6, Golf 5 ili Oktaviju, preporuka je ili benzinac ( opet se preporucuje 2.0 ), ili 1.9 TDI sa 105 KS, koji je u stvari motor iz stare game, samo malo osvezen. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 125 Napisano April 9, 2014 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: Gilera Nexus 500, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Super je ovo motor, ja ga imam u oktaviji, stvarno održavanje je veoma jeftino a motor evo 299.000 pali ko mina i ide supeer, stvarno ga ne zezaju nikakve sitnice.. Ja vozim svaki dan 40 km otvoreno oko 100 km/h i 10 tak kilometara gradske vožnje i potrošnja mi je 6-5, 7 a najviše 7,5 kad baš naguramo po gradu i po selu stalno do radnje i takooo auto stvarno za preporuku, dobar je dizel motor, al je i ovo stvarno supeer motor, kao i auto celokupno gledano preporuka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hitno za kes je cena 3500eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvijanović 1747 Napisano Maj 14, 2014 Drug član, 756 postova Lokacija: Lazarevac Prijavi odgovor kao problematičan Na koga se vodi ovaj auto?Tablice su BG,ti si iz Ljiga beše ili Vrujaca koji su VA opština... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Maj 14, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Vodi se na poznanika iz BG-a pa ga zato nisam ni prenosio. Imam puno ovlascenje a i covek je tu ako zatreba Moguca je i svaka provera auta kako legalnosti tako i generalnog stanja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Jun 2, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nove slike... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Jun 19, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moguca je realna zamena za jeftiniji auto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Jul 1, 2014 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prodat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...