mrle 8491 Napisano Jun 2, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, pa da počnem... Pošto smo u petak malo okasnili, dok se stiglo sa posla, dok smo spremili otpremanje dece, odlučili smo da krenemo u subotu ujutru. Klasika, ibarka, radovi kod Očage, odužio se put na 3 sata. Tadića mlin, jedno malo čudno mesto, ali veoma zanimljivo. Nekoliko dana ranije su tek osposobili ribnjak i očistili od prošlogodišnjih polplava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8491 Napisano Jun 2, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Toga dana smo se smestili , otišli po Vanjinog kolegu i njegovu majku. Da nam prave društvo i da izvedemo staru bolesnu ženu malo iz stana i iz grada. Brankovina, prvi put sam bio tamo. odlično uređeno i dosta posećeno mesto. U crkvi je za pevnicom jedan naš Valjevac, forumaš . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8491 Napisano Jun 2, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon toga je usedio put do manastira Dotmir i sam manastir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8491 Napisano Jun 2, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Nakon toga smo se vratili U Va, pao manji roštilj kod druga nam Zdravka. Vratismo se u Tadića mlin da predahnemo i izađemo U VA. Kad tamo došli motori, mnogo njih, iz CG iz Poljske lošije se vidi)... Ja pomisli da se niste predomislili pa došli. Manja šetnja po noći u VA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8491 Napisano Jun 2, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Nismo se preterano zadržavali, legli smo u solidno vreme, nenameštajući budilnik. Opijeni celodnevnom šetnjom, mirom i tišinom u prenoćištu, uspavali smo se za jutarnju posetu manastiru Lelić. Mlin je , normalno pored i iznad reke Gradac, tako da se celu noć čuje samo žubor vode (dobro se nisam upišao u snu). Usledila je poseta Leliću. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8491 Napisano Jun 2, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan U povratku smo svratili i do manastira Ćelije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8491 Napisano Jun 2, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Šta da vam kažem, iz slika možete samo videti tu prirodu. Osetiti da vazduh miriše na vazduh je neopisivo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Jun 2, 2015 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Mrle veliko ti hvala na ovim slikama. Kioliko je voda udaljena od Tadića? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8491 Napisano Jun 2, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan nije udaljena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kataran 92 Napisano Jun 13, 2015 Zainteresovan, 819 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mogli bi mi negde i pre septembra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Jun 13, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za samo da se okupimo bar nas 10! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Avgust 31, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Pa hocemo li se ove godine negde okupiti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Avgust 31, 2015 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Svi se isto pitaji, niko odgovoera nema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Avgust 31, 2015 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da se vidimo. Malo nas je a prilike su takve da će nas vremenom biti sve manje i zbog toga brojno stanje ne bi trebalo da nas opterećuje. Vreme kada je sve ovo nastalo je potpuno drugačije a koncept koji je tada stvoren bio je primereniji onom vremenu nego ovom sadašnjem. Treba da se vidimo i popričamo i o tome: kako ćemo dalje. Valjevo je spremno, sve je spremno samo treba da uzjašimo mašine i da se okupimo. Ko je zainteresovan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 2, 2015 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nema zainteresovanih - nema akcije. Za ovu godinu bilo je dva pokušaja, dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 2, 2015 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, zasto se nebi okupili kao pre nekoliko godina na MZ - Jawa skupu? Bleja ceo dan i cao, bili smo na jezeru ispod Avale. Zasto da idemo u Valjevo kad svi koji bi se skupili su iz Bg-a odnosno blize okoline. Takodje krajem ove sedmice pocece hladnije vreme i kampovanje nije bas pametno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Septembar 2, 2015 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Jedno pitanje, zasto se nebi okupili kao pre nekoliko godina na MZ - Jawa skupu? Bleja ceo dan i cao, bili smo na jezeru ispod Avale. Zasto da idemo u Valjevo kad svi koji bi se skupili su iz Bg-a odnosno blize okoline. Takodje krajem ove sedmice pocece hladnije vreme i kampovanje nije bas pametno! Podrzavam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Septembar 2, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Pratim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Septembar 2, 2015 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Da li imamo još nečije mišljenje ili podršku iznetom predlogu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brzi gonzales 157 Napisano Septembar 2, 2015 Zainteresovan, 779 postova Lokacija: Barajevo Motocikl: Suzuki GSXR 1100 ,Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Meni licno odgovara svaka opcija.Bitno mi je da se vozimo i druzimo a sto se mesta tice ne pravim problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8491 Napisano Septembar 3, 2015 nekrunisani kralj moto cigana, 3191 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom da napomenem: -Idem autom. -Sve što treba da se ponese, tu sam. Može još i u toku nedelje da mi donese, da mi auto bude spakovan u četvrtak, da u petak posle posla krenemo. -Ako neko želi da povede nekog ko nije rad za vožnju motorom, može sa nama. Dolazak petak popodne, povretak u nedelju. Vožnja je za DŽ. Ima mesta, Multipla je u pitnaju. -Trenutno imam manji roštilj i pola džaka ćumura kao na slici. Takođe ima štelujuće verige (veliki kotlić su mi ukrali) i neki malecni kotlić, bilo bi lepo ako neko ima veći. ista meta, isto odstojanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scorpija 2025 Napisano Septembar 3, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam Sumijev predlog.Sumi kad se oni okupljaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 3, 2015 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam Sumijev predlog.Sumi kad se oni okupljaju? Ne okupljaju se, nego gledao sam snimak od predhodnog takvog okupljanja pa zasto nebi i sada tako nesto napravili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Septembar 5, 2015 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Ajde cuj se sa ljudima pa ako ista prave da im se pridruzimo. Mislim da je ovo samo prolazno zahladjenje pa se nadam da cemo ima ti jos jednu sansu da se vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Septembar 5, 2015 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam u CG.. pa ne mogu da se cujem ni sa kim. Meni licno je zanimljiva lokacija Brzog.. (Barajevo) a moze i druga strana Dunava? Takodje kad se vratim moram malo MZ-a opet da cackam.. Do 15 septembra sam na odmoru tako da bilo koji datum od 8 do 15 moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...