demro.st 435 Napisano Januar 29, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav svima dal se vec pravi kalendar mi u MC KISACHCROWS-U smo odredili termin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 29, 2014 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Čekamo da MAS napravi kalendar,imaju nekih nesuglasica oko termina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 29, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Čekamo da MAS napravi kalendar,imaju nekih nesuglasica oko termina. pozdrav mi nismo u Mas-- dal terba mozda posebno da mi pisemo predlog moj da i drugi klubovi koji nisu u Mas-u stave termine pa biramo gde da idemo mislim da bi bilo ok hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Januar 29, 2014 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Da,vi a i drugi klubovi neka napišu termine, pa kada MAS objavi svoj kalendar onda ću napraviti jedan objedinjen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 29, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Da,vi a i drugi klubovi neka napišu termine, pa kada MAS objavi svoj kalendar onda ću napraviti jedan objedinjen. super i hvala i veeliki pozdrav iz Kisaca mogli bi doci kod nas u julu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Januar 29, 2014 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan IV moto skup u organizaciji M.C.KISACHCROWS odrzace se u Kisacu 18-19- 20 jul 2014 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoran Delic-Mk Badovinci 7 Napisano Januar 30, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Bogatic, Badovinci Motocikl: Honda Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Kalendar MAS-a se nece bitnije menjati u odnosu na proslu godinu, bice nekih dodataka zato sto su neki kluibovi stekli pravo da prave skup a 2 kluba su primljena na staziranje . Mislim da ce posle skupstine u Mitrovici sve biti jasno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Februar 4, 2014 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan MC Road Runners Novi Bečej 06,07,08,JUN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 24, 2014 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan evo, druže uredniće, kalendar za deželu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Februar 24, 2014 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže Tomo,dodaćemo uz kalendar skupova u Srbiji, kada MAS reši nesuglasice koje ima između nekih klubova.To se očekuje posle Skupštine koja se održava 1.marta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 4, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan GDE SU "ERE" ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 4, 2014 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan To pitaj njih Postoje dva načina da se neki događaj stavi u kalendar,da klub ili član kluba ovde postavi temu ili da kao član MAS-a bude u njihovom kalendaru.Očigledno da nisu u MAS-u kada ih nema u kalendaru i očigledno da niko iz kluba nije postavio temu i obavestio da li i kada prave skup. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 8, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Od Era sam i očekivao odgovor, znam proceduru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano April 8, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan A kosmajci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 9, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan A kosmajci? Na Kosmaju : 22,23,24. MC PEACEMAKER - KOVAČEVAC -Ako Pera dozvoli, ipak je to na Sopotskoj strani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano April 9, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Fala Komso.Mnogo mi prija ta lokacija.Valjda nece biti problema sa Perom i kisom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 9, 2014 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Videćemo,razmatramo....mada....to su naša braća. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 10, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Da, zaboravih da kažem da je u pitanju mesec avgust ! Onaj dementis mi u poseti pa tučemo Perinu krušku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 10, 2014 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ona je lekovita,deluje opuštajuće! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos_free wheels 2 Napisano April 15, 2014 U prolazu, 16 postova Lokacija: "Free Wheels" Velika Plana Motocikl: KLE 500,ZR-7,Bandit 600S Prijavi odgovor kao problematičan XXI moto skup u organiziciji moto kluba FREE WHEELS Velika Plana, SRBIJA, održaće se 15. 16 i 17 avgusta 2014. Ostale informacije, uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...