Pablo 1965 Napisano April 2, 2006 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bilo bi lepo da je to sve tako, ali se bojim da nije. Prosle godine smo se ja i NeshaTL prijavili za turu Zagreb - Dubrovnik koju je organizovala ekipa sa motori.hr foruma i da skratim pricu - mnogi su rekli 'dodjite', ali je bilo ljudi koji su otvoreno rekli da ne dolazimo i da ce biti sranja ako budemo dosli. E sad, iskreno, mislim da je daleko manja sansa da se nekome iz HR nesto lose desi u SCG nego obrnuto.... Sto bi reko bmw, aj sad drvljem i kamenjem na mene... Mislim da strepnja nije neosnovana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mika 3 Napisano April 2, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Zirovnica, Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan U redu je Pablo delimo misljenja i iskustva, a svako neka proceni za sebe sta ce i kako ce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano April 2, 2006 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan U svakom kraju svijeta ima budala, ali i normalnih ljudi ! Poziv i dobrodošlica i dalje stoji, a na svakome je da prosudi i odluèi se ili ne. Nikome tko se ne osjeæa da bi došao neæe biti zamjereno. Ja se osobno spremam na moto susret MK 'Arhangel' Beograd, ma kada od bio, a možda i na još jedan susret u Srbiji. Kolege su bile prošle godine ( Novi Sad ) i vežu ih samo pozitivni dojmovi. Uz to imam poziv od Nikole ( MK Arhangel ) pa je to još jedan plus da doðem. Živjeli ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofan 3 Napisano April 2, 2006 U prolazu, 23 postova Lokacija: Kula Prijavi odgovor kao problematičan U svakom kraju svijeta ima budala' date=' ali i normalnih ljudi ! Poziv i dobrodošlica i dalje stoji, a na svakome je da prosudi i odluèi se ili ne. Nikome tko se ne osjeæa da bi došao neæe biti zamjereno. Ja se osobno spremam na moto susret MK 'Arhangel' Beograd, ma kada od bio, a možda i na još jedan susret u Srbiji. Kolege su bile prošle godine ( Novi Sad ) i vežu ih samo pozitivni dojmovi. Uz to imam poziv od Nikole ( MK Arhangel ) pa je to još jedan plus da doðem. Živjeli ![/quote']Dobrodosli ste i na moto-susret u Kuli !!!!!!!!!! ( pocetak Juna) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano April 2, 2006 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem na pozivu ! Pokušat æemo se odazvati iako je ovogodišnji kalendar vrlo natrpan ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano April 3, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, inace je Istra definitivno poznata po lojalnim i mirnim ljudima, sa zaista ponajmanje ikakvih incidenata na nekakvim nacionalnim osnovama. Naravno, sve sto Pablo pominje treba zaozbiljno uzeti u obzir i razmotriti pa doneti odluku. Takodje, u sve sto je napisao Oldbiker ja verujem jer itekako poznajme odnasnji mentalitet, sve do poslednjih 15 godina (a ako se nije izmenio pre toga, nije ni u zadnjih 15, verujem). Petpostavljam da ovde nema nikoga ko bi vise voleo tamo poci od mene ali cu ja preskociti to iz licnih razloga koji ne bi trebali nikoga da kolebaju. Samo razmislite, dugacak je put u pitanju, postoje i realniji problemi od ovih oko kojih se pravi najveca guzva na ovoj temi pa stoga treba daleko sire posmatrati eventualnu odluku da krene. Inace, u svakom je slucaju, kako Pablo rece, sigurnije za goste iz Hr ovde nego obratno ali kada je Istra u pitanju, moguce da ovo ne vazi ali je i generalno situacija takva da je ovo sve manje primetna konstatacija kako vreme prolazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano April 10, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Pa evo da i ja malo sudjelujem... To sto kazete da je "ovdje" sigurnije nego "tamo" je zbog toga sto niste probali... Moguce je da i "oni" isto tako misle za SCG, naravno oni koji nisu probali... Bio je karakteristican prvi dolazak Dubrovcana u CG, a svi znamo sto se sve desavalo na dubrovackom ratistu i kakve su se tu tuzne stvari dogodile. Ja sam ih cekao na granici, kako bi se sto lagodnije osjecali. Naravno, sve je proteklo kako treba, a nase druzenje je preraslo u prijateljstvo koje se osvjezava svako malo... Prije 20-tak dana sam bio u Konavlima na rucku koji su organizovali motoristi sa dubrovackog moto foruma, i naravno nisam mogao nista da platim... Dr. Chala, kojeg znate i sa naseg foruma, a koji je iz Zagreba, je bio proslog ljeta u CG, ali je planirao samo da prodje kroz primorski dio, dodje do Albanije i nastavi za Grcku. Pretpostavljam da ni njemu nije bilo svejedno, pa sam ja trebao samo da ga ispratim od Budve do granice, kako ne bi bilo problema. E on je sa zenom ostao citavih 6 dana u Crnoj Gori, tri u polasku i tri u povratku... Do sada sam dva puta bio u Zagrebu i ponovo naglasavam, samo sam placao gorivo i eventualno jos ponesto ako ih prevarim pa platim prije Chale... Naravno i na spavanju sam bio kod njih... Pomenucu i ekipu iz Splita koja je vec dva puta bila u CG. Sve servise na motoru (tri do sada) sam radio u Splitu i uvijek iskoristimo priliku i odvozamo par stotinjaka kilometara, a i oba puta sam do Zagreba isao sa njihovom skupinom... Ima slicnih primjera dosta... Situacija je malo nategnutija u pogranicnim predjelima kao sto su Dubrovnik i Vukovar, ali ja definitivno nisam imao nijedan problem... Sto se tice poziva oldbikera, zahvaljujem i mislim da cu se dovuci do gore, ali imam jedan problem jer je za 12.13. i 14.05. zakazan obilazak restorana po Gorskom kotaru... Gore pomenuta ekipa iz Splita organizuje ovaj poduhvat, a na meniju su nekakvi medjedi u sosu od ribizle... To se mora probati, jer cu prvi puta jesti zivotinju vecu od mene... Sto bi Chala rekao, ne jedemo slonove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano April 16, 2006 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Gasho na ovim iscrpnim informacijama, mislim da si uglavnom sve rekao, a mislim da æu i ja ove godine bar 2 - 3 dana ostati u CG da malo obiðemo neka mjesta ( normalno gdje se dobro jede i pije ) ! Živio klub 100 + ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano April 16, 2006 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Welcome, i samo mi se javi na vrijeme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Maj 9, 2006 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo je još dva dana do poèetka, najave su strašne ! Oèekuje se oko 2000 motorista s još 1000 suvozaèa ! Valjda æemo sve to izdržati. Tko se još dvoumi o dolasku, napisati æu još jednom. Dobrodošli ! Come in piece or stay at home ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 9, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo je još dva dana do poèetka' date=' najave su strašne ! Oèekuje se oko 2000 motorista s još 1000 suvozaèa ! Valjda æemo sve to izdržati. Tko se još dvoumi o dolasku, napisati æu još jednom. Dobrodošli ! Come in piece or stay at home ![/quote'] Oldbajkeru, ja se dvoumim oko dolaska, ali samo zbog vremena. Ja sam od petka u Zagrebu (motorom) i imam slobodnu subotu sve do negde 7,8 sati uvece? Jel mi je preveliko maltretiranje da krenem ujutru do Umaga i da se popodne vratim u ZG? Koliko mi treba od ZG-a motorom do tamo? Znam kuda idem, ali mi treba procena koliko mi vremena za to treba... Nadam se da ces da vidis ovo do petka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Maj 12, 2006 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Zagreb - Umag je oko 3 sata vožnje, oèekuje se divno vrijeme, pa ti sam procjeni ! Mislim da bi ti se isplatilo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 24, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, oldbiker, ima li kakvih fotki i utisaka sa susreta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
oldbiker 11 Napisano Maj 28, 2006 U prolazu, 42 postova Lokacija: Umag Motocikl: Honda CBR1100XX - full power Yoshimura exaust system Prijavi odgovor kao problematičan Statistika: 3120 prijavljenih motocikala, 898 suvozaèa, 92 moto kluba, na subotnjem koncertu oko 6000 ljudi. Odraðeno od strane kluba i ostalih odlièno, pohvale od svih. Fotke na www.staaarirokeri.hr pod 'naši susreti'. Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 28, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, zahvaljujem za link na fotke, uzvracam jednim uz konstataciju da mislim da je bas ovaj motor bio sada za vikend u NS u grupi u kojoj je bilo nekoliko PU tablica ali nisam siguran da li i taj Intruder ima PU table. Rec je o prvom, blizem motoru na slici http://www.staaarirokeri.hr/images/sus2006/subota/dscn0106.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Maj 29, 2006 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ako je taj bio i u NS onda nema PU table , nego je registracija na San Tropez iz Francuske . Bas sam se dobro ispricao sa likom, koji je stvarno vozio taj motor dovde, nije natovario na prikolicu pa se samo provozao praveci se vazan! Citajuci statistiku i gledajuci slike, svake pohvale za organizaciju i nadam se da cemo se tamo videti i upoznati u nekoj od narednih godina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Maj 29, 2006 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, u pravu si, pricali ste mi o tome posle tog razgovora, dakle, nisu PU table vec je bio samo u grupi sa njima, tako je, naravno, ako je to uopste taj motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...