K_A_W_A 947 Napisano Januar 27, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan drugar Zolika iz Horgosa, verovatno ga neki od vas znaju, mi javio da ce biti zimska zurka. Znaci 9. februara 2008 god. Na standardnom mestu gde je i skup i moto kros staza. Ako jos neko nesto detaljnije zna, neka napise. Znam da pocinje u 14h. Eto jos jedno okupljanje pred sezonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 27, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Umalo da zaboravim, bice i egzoticnih igracica bez garderobe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko sledece nedelje? Pa da se upoznamo, castim wopi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Februar 1, 2008 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko sledece nedelje? Pa da se upoznamo, castim wopi ;D Nikola ajmo zajdno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1450 Napisano Februar 1, 2008 Drug član, 1387 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi se kretalo i kako mislite ici? Ja podrazumevam motor ali vreme nista ne podrazumeva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Februar 1, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko sledece nedelje? Pa da se upoznamo, castim wopi ;D Nikola ajmo zajdno Idem nekim kombijem, drug vozi, neznam koliko nas ide, ali javljam ti. Nije za motor vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 454 Napisano Februar 2, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih išao motorom, ali imam obaveze sledećeg vikenda u BGD. Sajam nautike... Uvek mi se potrefi da mesecima nema ništa a onda kada mih išao imam poslovnih obaveza... jbg život... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 622 Napisano Februar 7, 2008 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ako vreme dozvoli cimnite i mene, ja bi išao zerom i još 1 drugar sa dominatorom.Kawa mogao bi i ti na 2 točka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1450 Napisano Februar 7, 2008 Drug član, 1387 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza kaze : 4 stepena i verovatno kisa Pre cemo ici peske nego motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 7, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Spominju i neki sneg na televiziji ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Februar 9, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja krecem za sat vremena. Pa ako neko bude tamo, mozemo se upoznati. 065/8001-582 Nikola Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 947 Napisano Februar 10, 2008 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Veliko razocarenje. Nije bilo nista. Nas 30. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...