AArnold 84 Napisano Januar 26, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me dali neko koristi ovu vrstu gume razmisljam se da ga kupim 190/50 R 17.Kako ste zadovoljn i koliko prelaze, gde ste ga kupili,cena, Svaki komentar je dobrodosao.Pozdrav. PS vidim ja na nekom sajtu u Nemackoj kako rasprodaju gume od proslegodine umesto 161eur kosta 116 eur banja kad ce toga biti ovde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Januar 26, 2008 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan drugar ima na svom cbr-u bas te,presao je sa njima oko 13000 km i nije imao bas nikakvih problema. odnos cena-kvalitet=ok(tako bar kaze,posto ne znam koliko ih je platio),jos uvek izgledaju kao nove.Znam da bi mozda trebalo da se pise iz licnih iskustava ali mozda i ovo bude od pomoci.pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 26, 2008 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan U nemackoj nova kosta 161 a ovde kod nas 170,neverovatno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Januar 26, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Da sasvim nerealno a na snizenju 116 zamisli! :o Džaba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Januar 26, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan u SM kostaju nesto manje od 12.000 din (treba da im stigne, ta je cena bila i prosle godine), sto ce reci ispod 150e u pitanju je 180-ka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Januar 27, 2008 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja znam samo da je mnogo tesko upropastiti je,kao i svaki dunlop. Jedini problem je sto se strasno sporo greje,pa mi nesto na kratkim relacijama i nije Bog zna sta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Januar 27, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Kazi mi gde je ta radnja ili stagod vec? SM ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
runner 1 Napisano Januar 30, 2008 U prolazu, 72 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan Kazi mi gde je ta radnja ili stagod vec? SM ??? vulkanizerska radnja mislim da se zove tiki west Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 31, 2008 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Najjeftinija u klasi ubjedljivo, a nije losa. Prvo vrijeme je odlicna, odlicno drzi zbog dvokomponentnog sastava, ali kasnije (poslije par hiljada km) popusta. Ostane dosta mesa ali izgubi nekako onaj prvobitni grip. Ne znam za kakav stil voznje ti treba guma? Znam dosta o toj gumi jer mi je bila u konkurenciji pri mojoj kupovini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Januar 31, 2008 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Vozio. Za voznju je ok, meka, upravljiva. Brzo se greje. Agresivnom voznjom na stazi u samo par krugova se pregreje i pocne da uvija ali je i onda predvidljiva i vozna. Smatram za tu cenu da je dobar izabor. Meni zadnja je prva trajala 4000 a druga 5000 km.... Prednja moze da istraje i 7000. Mada moje kilometraze nisu merodavne jer supermoto ima veliki obrtni mom na malim obrtajima tako da zadnja gume mnooogo pati..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...