feelgod 242 Napisano Januar 26, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem delove koji su mi pretekli sa motora koji je na procesu prerade. Svi delovi su originalni i 1978-mo godiste ali nijedna plastika i metalni deo nije varen ili bilo sta drugo, prosto neverovatno za te godine i naravno pasu i na SR500 i jos neke bajkove tih dana. Cene sam sve vec lepo pregledao na eBay-u i od srednje vrednosti poprilicno smanjio (verujem da ce uvek biti onih koji ce da kukaju ali za ovakvu starinu u takvom stanju vredi), ako neko zeli vise stvarcica i za to postoji dogovor: -Migavci 4kom samo je jedan ogreban sa zadnje strane ostali veoma dobro ocuvani -30E -Bocne plastike nigde nisu varene -30E -Amortizeri ok za neku preradu -15E -Nosac akululatora i kutija za fabricki alat (koji na zalost nemam) -25E -Fuzasteri par kao novi (moze na svasta da se namontira) -15E -Air Box sa K&N filterom -30E -Zadnji blatobran sa nosacem tablice i Stopaljkom i podkrilom -50E -i jos jedna stvar to je Kufer treger (a moze i kao nosac kofera samo tada nisu bili koferi) za SR500 fabricki ali bio je na SR400 -40E Dogovori svake vrste mogu, voljan sam i za zamene tipa crash padovi za gsx 750 F, neka dobra touring jakna, pantalone muske ili zenske za moju leposu polovinu, zenske cizme za motor i to bi bilo to. Sve ponude mogu na PP ili ovde u temi i sve cemo razmotriti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 471 Napisano Januar 26, 2014 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan A bilo bi lepo da otvoris i temu o toj preradi, verujem da ima nas koji bi voleli da vidimo to 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Na zalost nije jos gotovo, ali bice sigurno. Para mi je ponestalo pa moram da rasprodajem ovo sto je preteklo. Za jedno 10tak dana bice na forumu otvorena tema. Hvala na interesovanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Januar 27, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odose amortizeri za Sombor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Januar 28, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za gornji trougao sa nosacem kormana (i kormanom ako neko ima sve to) od Bandita 1200. Za to dajem po izboru nije mi previse bitna cena ionako mi ovi delovi stoje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Februar 1, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prodate bocne plastike. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feelgod 242 Napisano Februar 18, 2014 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno. Zamena za delove vise nije potrebna jer sam prodao motor. Moze zamena i za pojas, posto sam moj usteo da izgubim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...