sashac 8204 Napisano Januar 21, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem za suprugu,noviju koznu jaknu,M velicina,da je skroz crna bez ikakvih drugih sara,da ima full protektore(laktovi,ramena,ledja),i da ima cipzar za spajanje sa pantalonama.I naravno da nije neko prolupavanje sa cenom,otici cu u radnju pa cu da kupim.Nemojte mi nuditi muske m i s jakne,velike su. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan mozda ti ovo dovoljno crno i nije demode:P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 22, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan za ove pare,odem u prodavnicu i kupim i bolju i novu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 22, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za suprugu u Louisu kupio, mislim da je CafeRacer model...prezadovoljni smo i kvalitetom koze i protektorima. Cena je bila - 50% od cena u nasim radnjama. Velicine jakni su realne , tako da nije tesko pogoditi broj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 22, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za suprugu u Louisu kupio, mislim da je CafeRacer model...prezadovoljni smo i kvalitetom koze i protektorima. Cena je bila - 50% od cena u nasim radnjama. Velicine jakni su realne , tako da nije tesko pogoditi broj. Imas li neki link...ili naziv modela... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 22, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ova revit roamer lady je super,ali je i 300 evra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 22, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nemam, jer je bilo u katalogu za 2013-u...al kad dodjem kuci sa posla, pogledacu, na samoj jakni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 22, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan mozda ti ovo dovoljno crno i nije demode:P jel ovo i prodajes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Januar 22, 2014 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Mora li biti crne boje.. imam alpinestar odličnu jaknu ali je plavo bela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 22, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Mora crna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6734 Napisano Januar 22, 2014 čeka dobru titulu, 1376 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ti je već motor na farbanju, ofarbaj ga u plavo belu kombinaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 22, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Januar 25, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti brate u louisu VANUCCI zenska jakna na rasprodaji, bila 349,95 a sada 139,95 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 25, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Evo pregledah sve,i ne vidim tu jaknu...imas link ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bgboki 195 Napisano Januar 25, 2014 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SF V4s Prijavi odgovor kao problematičan evo link... http://www.louis.eu/_20ce8e96b7154f57f076773f4c301d764d/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=207032 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 25, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Acy se ponudio da mi je dopremi.Jakna je bas prelepa,po zaista prihvatljivoj ceni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2685 Napisano Januar 27, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ako mlada bude zadovoljna sa jaknom, cekamo pivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Januar 28, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Na pivo kod mene kad god mozes,cekam.Ispostavilo se nemoguca varijanta da se 100% pogodi broj,a zamene nema,pa sam odustao.Lepo cu do motolenda,nova i kraj.Lepo proba i gotovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...