Stefankv 0 Napisano Januar 20, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, treba mi par saveta, pomoc ? Evo vec neko vreme gledam neki motor da kupim, prvenstveno da ga vozim do posla i nazad. I danas mi se javi decko ima yamahu 125 kubika 2t '80 i neko god, nije znao tacno koje hoce da je proda, nesto ga zajebava kad ga pali desava se da se zagusi i ugasi se, ali kad se zagreje nema gasenja nista,posle ide kao lud. I odem kod njega pogledam motor, stariji motor lep spolja svideo mi se u pm U saobracajnoj pise da je '82 god. nije reg. nekih 10tak godina nebitno to sad Mislim da je Yamaha SR 125 evo slike sa neta ista ovakva Zanima me, sta bi moglo tu da ga zajebava? dal je karburator, nesto drugo ne razumem se oko motora? I koliko se isplati to uzimati? A motor je prelep volim starije modele Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Januar 20, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je oko karburatora, mada iskreno druze ja bih zaobisao ovo, em je 2T em je matoro tako da obzirom kako se cvaje voze u startu imati neki trosak ne znam koja je cifra u pitanju ali kapiram da do nekih 500e moze i bolje, i jos jedna stvar to definitivno nije SR ako je 2T koliko znam sr je bio 4t motor i u verziji od 125cc Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 20, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih isto ovo zaobisao ako je cena oko 500 evra. Ne volim bas 2t jer to godiste i 2t- hmm ko zna u kakvom je stanju osim sto stuca. Imaces ulaganja na to se odmah spremi. Jos nisi saznao koliko trosi? Ne znam po cemu je ovaj motor poseban osim sto je matora yamaha tako da dobro razmisli. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefankv 0 Napisano Januar 20, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koji je, znam samo da je '82 i da ima 125cc. Decka poznajem, motor je vozio prosle sezone, kaze mi motor leti, ide kao nevreme! I pocelo je to da ga zajebava nije imao love da sredjuje ubacio u garazu i tako stoji od proslog leta, a sto se tice cene bukvalno je dzaba 100e xD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 20, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je bukvalno dzaba onda kupuj Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan To nije sr 125,sr je 4t... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefankv 0 Napisano Januar 20, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Pa hocu nego cisto me zanimalo da li je neko imao slican problem sa ovakvim motorom Pa koji je onda ovo motor? ja inace nemam veze s vezom sto se tice motora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Januar 20, 2014 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa hocu nego cisto me zanimalo da li je neko imao slican problem sa ovakvim motorom Pa koji je onda ovo motor? ja inace nemam veze s vezom sto se tice motora Ovo ti je Yamaha RS 125 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefankv 0 Napisano Januar 20, 2014 U prolazu, 4 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan A neznalici kao ja sr 125 i rs 125 isti k... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Januar 21, 2014 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ako je 100e kupuj! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brm-brm 846 Napisano Januar 21, 2014 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj za 100 evrica, smesna cifra a ako ide - opravices i taj manji nedostatak. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...