Stefan031 0 Napisano Januar 18, 2014 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan e ovako ljudi , skala od goriva na skuteru mi je spala sa igle i kad sam je vratio ne pokazuje dobro koliko goriva imam ..postoji li neko resenje ili da kupujem novu ( plovak je u redu ) ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Januar 18, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan e ovako ljudi , skala od goriva na skuteru mi je spala sa igle i kad sam je vratio ne pokazuje dobro koliko goriva imam ..postoji li neko resenje ili da kupujem novu ( plovak je u redu ) ... Postoji rešenje, da je skineš i postaviš kako treba, vjerovatno nisi pogodio ugao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan031 0 Napisano Februar 21, 2014 U prolazu, 41 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pogodim ugao al se ne spusti do kraja kad ze isprazni ili ne digne do kraja kad se napuni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...