JevtaNS 1873 Napisano Januar 18, 2014 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto planiram neko putovanje treba mi pomoć oko vinjete za mađarsku. Uspeo sam da nađem cenu koja je 1470 forinti (oko 5 eura) ali nigde nemogu da nađem podatak za koji je period ta vinjeta za motore. Pa ako neko ima informaciju molio bi da je pdeli sa nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Januar 18, 2014 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan 1100forinti je vinjeta za auto koja važi 4 dana,ako ti ova infomacija na brzinu nije dovoljna,raspitaću se za detaljnije suta,pa javljam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Januar 18, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan https://www.virpay.hu/en/autopalya-matrica-vasarlas.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano Januar 18, 2014 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Kako kontrolisu to u madjarskoj posto nema nalepnice vec samo racun dobijem,jel moguce da su kamere povezane u mrezu i u mrezi je unet racun sa brojem tablica koje ocitava kamera?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Januar 18, 2014 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kako kontrolisu to u madjarskoj posto nema nalepnice vec samo racun dobijem,jel moguce da su kamere povezane u mrezu i u mrezi je unet racun sa brojem tablica koje ocitava kamera?? Tacno tako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 711 Napisano Januar 18, 2014 Drug član, 1119 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan I stoji kombi na nadvoznjaku na auto putu i slika tablice,a odmah posle njih plavi zaustavljaju na prvom iskljucenju svakog ko nije kupio vinjetu...kazne su velike mislim oko 200-300e,uzmi obavezno vinjetu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Januar 19, 2014 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Madjarska: Motor min. 7 dana (nema manje) = 5,38 € Auto min. 7 dana (nema manje) = 10,89 € Austrija: Motor min. 10 dana (nema manje) = 4,90 € Auto min. 10 dana (nema manje) = 8,50 € 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Januar 19, 2014 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji varijanta da se kroz austriju prosvercujem oko 30 km https://maps.google.com/maps/ms?msid=213595650122434619270.0004f04f576dc69354b30&msa=0&ll=46.546111,13.924484&spn=0.244628,0.672226 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale 135 Napisano Januar 19, 2014 Choda boy rules!!!, 277 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda Varadero XL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ako planiraš da ideš u louis - zaboravi. Plaćaš vinjetu za par 100 metara autoputa i 100% kontrolišu. Nažalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Januar 19, 2014 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Put na karti koji si obelezio je vecinom Autoput. Po Austriji se tesko putuje bez Autoputa, tamo svi putevi vode na neki Autoput. Ja sam jednom usao u Austriju preko Slovacke i tako hteo da izbegnem vinjetu i njihove Autoputeve. Medjutim brzo sam se predomislio i vec sutra dan jurio po trafikama vinjetu. Bolje dati neki euro vise nego razmisljati kako izbegavati njihove autoputeve. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Januar 20, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, ne zajebavajte se sa vinjetama.... ja imam jako lose iskustvo sa tim (ko ide na skijanje od subote do subote, neka ne kupuje vinjetu od 7 dana ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Januar 20, 2014 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 dana sam kupovao vinjetu na pumpi u madjarskoj. trazila mi je 14 eur za vinjetu koja kosta 9.98 eur posto nisam imao forinte. posto sam imao karticu , platio sam karticom a devojka koja radi na pumpi se smorila ko rezerni tocak. a banka mi je skinula 9.99 u Austriji je vinjeta 8.5 eur. pre puta se uvek informisem na amss http://www.amss.org.rs/index.php?option=com_content&view=article&id=339&Itemid=186 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Januar 20, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Ako se ide do Segedina ne treba vinjeta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Januar 20, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ne treba, samo čim pređeš granicu posle jedno 500m imaš isključenje na desno, videćeš pumpu i pre nje isključenje. Tu se isključiš na stari put kojim se nekad išlo do Segedina dok je bio stari granični prelaz 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Januar 20, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam pre jedno 15 godina zadnji put pa ne znam a otisao bih ponovo na prolece u soping. Hvala za info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Januar 20, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Uđi u gugl maps i lepo se vidi petlja i isključenje, ja skoro gledao nešto da proverim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Januar 20, 2014 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Kad idete u Szegedin moja preporuka je da idete na granicni prelaz Backi Vinogradi... prelaz je prazan, nigde zive duse... otvoren je od 7-19h https://maps.google.com/maps?q=Ba%C4%8Dki+Vinogradi,+Vojvodina&hl=en&ie=UTF8&ll=46.075612,19.820023&spn=0.432031,1.056747&sll=45.273655,19.843283&sspn=0.219134,0.528374&oq=backi+vinog&hnear=Ba%C4%8Dki+Vinogradi,+North+Ba%C4%8Dka+District,+Vojvodina,+Serbia&t=m&z=11 Jedino u povratku, ako hocete da radite povrat PDV-a morate ici na Horgos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Januar 20, 2014 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan A Djala mozda, bliza je Segedinu? Ili je zatvoren taj prelaz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Januar 20, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam Đala nije radila 24h. Jedino ako nisu nešto promenili. Ma idi slobodno na Horgoš, ima dosta rampi i brzo rade i izlaziš odmah na autoput. Ovo kružiš, voziš lokalnim putevima i dođeš na isto. Na vinograde se isplati ići kad je špic stranih turista, odmori, praznici ali i tad se na tim malim prelazima zna napraviti gužva jer tad svi lokalci idu na te alternativne prelaze . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale11351 131 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Crveni...opet!!! Prijavi odgovor kao problematičan Malo iskustvo vezano za Madjare. U noći izmedju 18. i 19. januara, autobusom sam se vraćao iz Austrije. Bus stao na Shell pumpu u Madjarskoj. Hteo da kupim flašu vode koja košta 290 forinti, Madjarica na kasi mi uzela 2€. Zvaničan kurs 1€ = 301forinta. Znači čim vide evro odredjuju kurs sami, zato pazite šta uzimate, da ne bude po ušima. Pozdrav i srećan put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Januar 21, 2014 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan isto rade i nasi na pumpama na auto putu mrtvi ladni mene bilo sramota kad ih gledam 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 571 Napisano Januar 21, 2014 ..., 298 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan Prosle godine u maju sipamo plin u Pesti za evre,posto se niko nije setio da promeni za forinte ,25 litara za 32 eura .sta reci,jeftinije bi bilo da smo sipali benzin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Januar 22, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Kad idete u Szegedin moja preporuka je da idete na granicni prelaz Backi Vinogradi... prelaz je prazan, nigde zive duse... otvoren je od 7-19h https://maps.google....Serbia&t=m&z=11 Jedino u povratku, ako hocete da radite povrat PDV-a morate ici na Horgos Moze li neka detaljnija mapa da se vidi kuda se pruzaju putevi? Mnogo puta sam vozio tuda auto-putem da predjem na Horgosu a nisam znao da postoji prelaz izmedju Horgosa i Tompe. Da li se taj prelaz spaja sa putem br. 55 u Madjarskoj? Da li je to lokalan prelaz i preko njega ne mogu ljudi koji imaju npr. austrijsko drzavljanstvo vec samo srpsko i madjarsko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Januar 22, 2014 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Kad idete u Szegedin moja preporuka je da idete na granicni prelaz Backi Vinogradi... prelaz je prazan, nigde zive duse... otvoren je od 7-19h https://maps.google....Serbia&t=m&z=11 Jedino u povratku, ako hocete da radite povrat PDV-a morate ici na Horgos Moze li neka detaljnija mapa da se vidi kuda se pruzaju putevi? Mnogo puta sam vozio tuda auto-putem da predjem na Horgosu a nisam znao da postoji prelaz izmedju Horgosa i Tompe. Da li se taj prelaz spaja sa putem br. 55 u Madjarskoj? Da li je to lokalan prelaz i preko njega ne mogu ljudi koji imaju npr. austrijsko drzavljanstvo vec samo srpsko i madjarsko? moze se preci samo sa srpskim i madjarskim pasosem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2565 Napisano Januar 22, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Na taj prelaz idu oni koji idu u Morahalom banju, može se doći i do Segedina i mislim da se ulazi u Segedin kod Metroa pa odatle do centra ili gde več ko ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...