Rodic 132 Napisano Januar 16, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav bajkeri, treba mi mala pomoc, drugar hoce da kupi konkretno ovaj motor http://www.polovniautomobili.com/oglas4232593/kawasaki_z750/ neznam sta je video na njemu, ali eto svidja mu se jako motor, zvao sam coveka kaze da nije padano sa motora ofarbao ga zato sto mu se taako svidja nema cajger, neko pokusao da ga ukrade na moto skupu, ne znam koja je prica... presao 20000 km, kaze da je sve ok... Pa ako neko zna nesto o ovom motoru, ako nije problem da napise, ovih dana mozda odemo da pogledamo motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6588 Napisano Januar 16, 2014 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Rucica kocnice pukla sama od sebe Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Januar 16, 2014 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Ja ga ne bi udostojio ni telefonskim pozivom, a kamoli otisao da ga gledam! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 16, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ako sa ovog nije padano onda je nekome ispao sa prikolice prilikom transporta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12525 Napisano Januar 16, 2014 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan To je 15km od mene ako hoces mogu uzivo da ga pogledam. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Januar 16, 2014 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj motor je vredan paznje samo ako je bar za 50% jeftiniji od najjefinijeg tog godista na oglasima koji je u dobrom stanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Januar 16, 2014 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno, tako sam i ja mislio, javljam vam dalji ishod situacije... Cenu ne smem ni da spomenem koju je rekao covek , mada, svaka roba ima svoju musteriju... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...