Cedo11 2460 Napisano Januar 30, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan A da se ipak preimenuje tema u sećanja? Ja sam rad da slušam/čitam ovakve priče, podelite ih sa nama mladima, koji smo uskraćeni za ovakve dogodovštine... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje.Rad 274 Napisano Januar 30, 2014 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan Prisustvovao sam istorijskom događaju,bilo je to prvi i poslednji put da je neko provozoao Formulu 1 u SFRJ... Takođe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Januar 30, 2014 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan ajd matorci sta ste stali pisite, pisite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4320 Napisano Januar 30, 2014 motoras, 2484 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Mogao bi stvarno neko od admina da razdvoji ovu temu na dve i da izbriše nepotrebne postove (mislim na ovaj moj) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Januar 30, 2014 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan postade mi ovo omiljena tema!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje.Rad 274 Napisano Januar 30, 2014 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan Pošto vidim da imamo publiku, a i postavljača teme nema da se oglasi, pa pretpostavljam na nema ništa protiv nas "spamera", uostalom, verovatno je i sam zaključio da je i ovo jedan od načina da prikupi nešto od tehničkog znanja koje bi moglo da mu bude od koristi na putovanjima koja planira. A sada da malo i ja dopunim Štampara... godina 1988-a 17 Jul Motodrom Rijeka Utisci slični, bio sam zapanjen kako ide formula, imao sam utisak da kroz krivine uopšte ne koči, ali zvuk... neponovljivo! E sad, posle "trke" Rozberg je izjavio da mu bolid nije bio baš najbolje podešen za grobnički motodrom, i da su mehaničari imali problem sa primorskom klimom (?!) da podese motor. Doduše, stvarno su se čule detonacije na kočenju motorom, a u odlasku se video i plamen iz izduva, ali to je samo upotpunilo utisak. Inače, to je bio prošlogodišnji model McLarena sa Honda motorom. Sa druge strane Agostini je opet, rekao da nije hteo da rizikuje pošto je vozio motor De Radigess-a svog takmičara iz tima, koji je tog dana njime trebalo da vozi glavnu trku. Štampar je opisao kako je to izgledalo na stazi, tu nemam šta da dodam, sem - šta bi bilo da su se stvarno trkali?! Tog dana su se u promotivnoj vožnji Kawasakija po pisti provozali i Bojan Križaj i Tone Vogrinc - najbolji YU smučar i direktor ski reprezentacije. Ipak, na mene je najjači utisak ostavio nepoznati motociklista koji se nekako "ušunjao" pored svih mera obezbeđenja na glavnu stazu i "otprašio" jedan krug na nekom crnom "civilnom" GSX suzukiju uz ovacije 100-tinak hiljada navijača. Kažem, navijača - jer su svi navijali za njega, pošto se za njim optimistički uputio uz rotaciju i sirene milicioner na BMW-u R50/5! Momak je, naravno, nestao iz vidokruga brzinom svetlosti, a milicioner se ubrzo vratio u suprotnom smeru bez svetlosno-zvučnih efekata, ali uz orkestar zvižduka... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Januar 30, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan "...pošto se za njim optimistički uputio uz rotaciju..." Koji je to kralj sa GSX-om... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 31, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan i tako krenu "lovačke" priče ... :care: još kad se to dešava uživo .... ajoooj ... sreći nigdje kraja... :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 31, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Daj jos, daj jos SVEEEE https://www.youtube.com/watch?v=nUMNFsyu_Z4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Januar 31, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan youtube koji bi se mogao ugurati u ovu temu ... iz jedne "drugačije" perspektive ... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
coko 582 Napisano Januar 31, 2014 ..., 299 postova Lokacija: Nju nau Motocikl: XF 650 freewind Prijavi odgovor kao problematičan @ stampar citam i vracaju mi se secanja sa Grobnika.drustvo u kom sam bio bilo je stacionirano u Rijeckoj krivini,kad je Keke prohujao kroz krivinu imao sam utisak da sam posao za njim,lud osecaj koji vise nisam doziveo .a sto se tice obezbedjenja...drugar i ja smo imali licne karte na cirilici,kad su nas legitimisali okupio se konzilijum da ih procitaju .e davna ali lepa vremena... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14998 Napisano Februar 1, 2014 moto merkat °°, 4942 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan youtube koji bi se mogao ugurati u ovu temu ... iz jedne "drugačije" perspektive ... Trepnuo sam jednom ili dva puta!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 5, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za video! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Februar 5, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan nema na čemu .... da ih je više takvuh ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...