spiri 68 Napisano Januar 8, 2014 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko mozda zna Dali Pasu karburatori od yamah-e fzr 1000 iz 1988 godine znaci gh2 agregat na yamah-u fzr 1000 exup iz 1990 godine gh3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mange 25 Napisano Januar 8, 2014 U prolazu, 26 postova Lokacija: Veternik Novi Sad Motocikl: MZ es150 Yamaha tdm 850 Prijavi odgovor kao problematičan pitaj bokilica on je dr za bajkove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Januar 8, 2014 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan neznam nisam budzio jednoi na drugo...nisam siguran da pasuju stara ima 37mm karbove mikuni a novija 38mm isto mikuni,stara 88je genesis 90to exup ...mislim da nepeasuju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Januar 8, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Sa yzf 750 pase na fzr exap 1000 i obrnuto u to sam siguran....a mislim da sam na nekom stranom forumu ljubitelja fzr cito da su na starog fzra stavljali karbove od exap da bi povecavali snagu,ali nisam 100%siguran.............i jos nesto agregat na starom fzra i na exapu stoje u ramu pod razlicitim ulglom,pa verovatno i karbovu,pa bi bez datnog stelovanja verovatno lose radili.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Januar 8, 2014 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Sa yzf 750 pase na fzr exap 1000 i obrnuto u to sam siguran....a mislim da sam na nekom stranom forumu ljubitelja fzr cito da su na starog fzra stavljali karbove od exap da bi povecavali snagu,ali nisam 100%siguran.............i jos nesto agregat na starom fzra i na exapu stoje u ramu pod razlicitim ulglom,pa verovatno i karbovu,pa bi bez datnog stelovanja verovatno lose radili.... mozda bi vredilo probati bas me interesuje dali bi agregat radio kako treba normalno da bi izgubio na snazi sa manjim karburatorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spiri 68 Napisano Januar 8, 2014 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Nl Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan neznam nisam budzio jednoi na drugo...nisam siguran da pasuju stara ima 37mm karbove mikuni a novija 38mm isto mikuni,stara 88je genesis 90to exup ...mislim da nepeasuju... majstore ako bi uspeo da upasujem dali bi agregat normalno radio mislim da prebacim kompletnu usisnu granu sa karburatorima pase rupa na rupu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...