zoxbl 70 Napisano Januar 14, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan A crash bars? Nemam u planu da padam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6757 Napisano Januar 14, 2014 čeka dobru titulu, 1377 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Neki put padne motor i sam, bez vozača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Januar 14, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Nece ova moja raga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milan Le 4 Napisano Januar 31, 2014 U prolazu, 47 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako idu radovi, daj fotke..i ja se ostrim za sredjivanje moje trafike.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Januar 31, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Kako idu radovi, daj fotke..i ja se ostrim za sredjivanje moje trafike.. Ram,viljuska zadnja,feluge i rucke stigle sa sredjivanja:) masina oprana ..cim stavim masinu u ram ide vise slikanja i lagano slapanje ... Bice slika ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Februar 22, 2014 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prodje oko 3 nedelje Sta li se desava sa restauracijom, dokle se stiglo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Mart 13, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan Drug motor je upaljen samo me neki dobavljaci zaj....ju pa cekam lanac i lancanike a niklovanje juce zavrseno uskoro ide prica cijela. Samo ga nemogu lakirati zbog finansija sto mi je jako zao sobzirom da sam sve promjenio na njemu jedino ce to ostati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1351 Napisano Octobar 30, 2014 prisutan, 1157 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan daj slike zoka!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Novembar 15, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan LJudi moji nisam stiga ..sezona pocela ,djeca rastu heheheheh dobar dio Vas me je upoznalo i vidjelo masineriju u zivo ...Mada jednog dana cu morati zavrsiti sa ovom temom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoxbl 70 Napisano Novembar 15, 2014 Dobar dan dobri ljudi.., 225 postova Lokacija: Banja Luka,Republika Srpska Motocikl: Transalp 600 PD06 91.god.;Africa twin RD03 Prijavi odgovor kao problematičan daj slike zoka!!! Zmajcek sta se ti bunis ti si vidio masinu medju prvima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...