BRACO 3311 Napisano Januar 2, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Prijatelj ima kx250 starije proizvodnje pa mu je potreban dio kurble onaj sto ide na osovinu iz mjenjaca posto je njegov pukao.Ako neko ima mozda pase i od drugih modela nekako bi izmjerili dimenzije da uporedimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VELJA YZ 250 79 Napisano Januar 2, 2014 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: KLE 500 , Husaberg FE 350 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno zavarite. Moj matori vec tri god. pali TT-a sa kurblom na kojoj je taj deo zavaren ( NE zavaren za osovinu iz menjaca, vec mu bio pukao onaj deo sto kao selna steze kurblu za osovinu iz menjaca ) Vario mu jedan drugar u ovdasnjoj velikoj firmi gde imaju veoma opremljenu radionicu ( za potrebe odrzavanja svojih masina ) - vare aluminijum, prohrom, ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Januar 2, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Sa tim djelom imam iskustvo jer sam vec vario na xt i drzalo je medjutim ovde nije slucaj da je puklo na tom djelu koji steze osovimu nego sa gornje strane onaj stubic se otkinuo po kom se vrti kurtbla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Januar 2, 2014 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan meni je to tokar napravio za KTM-a,oko 30 eur.uzeo. raspitaj se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Januar 2, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nemoze tokar mora nutove....skuplja pita od tepsije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
d4do 138 Napisano Januar 2, 2014 taj sam, 175 postova Lokacija: Bosna i Hercegovina Motocikl: Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan sve sa nutovima drug moj. ja sam kao i ti mislio da to nemože,al može može... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Januar 2, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno mi je matori metalostrugar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 2, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno mi je matori metalostrugar. Pa kako onda ne moze? Jel to ovo? Izgleda bogami nestasica s ove strane bare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Januar 6, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Da taj doljnji dio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Januar 6, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisi naveo godiste, ali evo npr 1995 ovdje, pa pod brojem 13061 je to sto tebi treba? 45 evrica + pp. Nije bas jeftino. Evo ga i slika: http://www.cmsnl.com/products/boss-kick_130611692/#.UssGeLTWu9I Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Januar 6, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan To je taj dio, ali mislim tj. znam da nece dati ovoliko motor je stariji neznam tacno godiste mada kad znamo cjenu nije ni bitno hehe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6325 Napisano Januar 7, 2014 Enduraš, 6368 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako ce da resi problem ako nece da da toliko, palice ga uvek na gurku ? Ja se slazem to parce gvozdja ne moze da vredi 45e, ali ako niko ne moze da ti napavi na strugu, nemate drugo resenje. Na varenje zaboravite, posle nekoliko kurblanja ce se polomiti ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...