Vuja 35 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Stara tema ali imam nove informacije koje moram da ubacim ovde jer su sastavni deo iste priče. Ova ljubav je uspela u potpunosti i krunisaće se brakom 29. februara ove 2012. godine. Mogao sam da sačekam sa ovom informacijom ali nisam hteo. Želeo sam da ljudi znaju da je moguće da se lepe stvari dešavaju, da iskrene ljubavi ima i da je dostižna i u ovom životu. Budućim supružnicima želim sve najbolje u životu uz pregršt ljubavi, dece i zdravlja. Što se nas tiče dobro bi došla koja zajednička fotografija nakon venčanja, da uobličimo ovaj tekst i damo pravi hepiend jednoj divnoj iskrenoj ljubavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 22, 2012 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Pridružujem se čestitkama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nas blagoslov imaju vec par godina.Bilo bi lepo od njih da nam se licno obrate i da im to saopstimo iz srca i sveg glasa ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Januar 22, 2012 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano Januar 23, 2012 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao snage da pročitam više od prvog pasusa ali sudeći po plusevima i letimično pregledanim komentarima mora da je nešto dobro, čestitke i s moje strane odo sad da spavam nije mi dobro pročitaću obećavam :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Januar 23, 2012 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ako te mrzi da ćitas imas skraćenu varijantu na "Preprićane lektire" http://www.maturski....ne-lektire.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Creative biker 1453 Napisano Januar 23, 2012 Zainteresovan, 880 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1200 GS ADV LC Prijavi odgovor kao problematičan He he... Koliko romantike na jednom mestu! Divno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola 250 3 Napisano Februar 5, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Obrenovac Srbija Motocikl: MZ 250 etz Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Februar 5, 2012 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mwac 7 Napisano Februar 10, 2012 U prolazu, 95 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Brate mili, ja nista nisam razumeo, samo sam skontao da je otisao u Zhupu i da je tamo na nekoj rasprodaji kupio mz jaknu a tek u poslednjem pasusu sam shvatio da je tekst pisala devojka a na slikama je neki momak... e sad ko je Lazic ko je tu ko... pojma nemam .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nash 488 Napisano Februar 10, 2012 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Trenutno bez :/ Prijavi odgovor kao problematičan Lazic= Svakak= decko koji je na slikama a tekst je pisala njegova tadasnja devojka, buduca zena (29.02. je vencanje ove godine) da iskoristim priliku i da im pozelim sve najbolje u zajednickoj buducnosti! :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...