Alex 2 Napisano Januar 22, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Momak prošao sa manjim povredama, hvala Bogu. Standardna šema, "isekao"ga automobil, sreća da je momak vozio polako, pa je prošao sa lakšim povredama. Ljudi čuvajte se sezona još nije počela a već imamo i povredjene a nazalost i zrtve. Šta li će iti kad svi krenemo? Doca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 84 Napisano Januar 22, 2008 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala bogu da je ziv :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 320 Napisano Januar 22, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Isekao ga auto? Pa brate gde ti ljudi zevaju? Ja sam to proziveo i znam kako je i od tada sam postao toliko nervozan da bih svakoga ko me ometa u saobracaju pa makar i kad vozim auto, tako slatko zakucao pesnicom... Ponekad mi je prosto zao sto u takvim situacijama ne vozim kamion. Dobro je da je ziv! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vulekawasaki 2 Napisano Januar 22, 2008 Svrati ponekad, 186 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Mene je jedna budala izgurala iz trake na auto-putu. Naslonio se duduk i gura. :-\ boli ga ona stvar što mi namešta znak za radove u traci za zaustavljanje.Ja mu sviram,mašem,pljujem mu sve po spisku,našta mi pokazuje-pa pomeri se,a ja u srednjoj traci. :-X Tolko o tome Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2228 Napisano Januar 22, 2008 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bogami, mnogo lose je krenulo, a jos nije ni pocela sezona... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex 2 Napisano Januar 24, 2008 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ga je isekao? Direktno s trotoara preko 3 trake i onda stao! Sreća čovek vozio polako, sve je očekivao ali da stane preko 3 trake!!! Penzos u Ladi...jbga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...