ANTIC GM 43 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan pozz kolege i braco,potrebno mi je da nadjem br.telefona dvojice ljudi iz prijepolja,znam samo da drze jednu mesaru i jednu prodavnicu ,,mislim mesovite robe.ostale informaci je bi na PP Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Decembar 28, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Jel su tebe bese zavrnuli za neku masinu neki likovi iz Prijepolja il' sam to procitao na onom drugom forumu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Decembar 28, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan Jel su tebe bese zavrnuli za neku masinu neki likovi iz Prijepolja il' sam to procitao na onom drugom forumu? na ovom forumu zeko,svaka cast...pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan jos ljude nisam nasao,ali mnogo mi se kolega brace javilo za pomoc preko PP.hvala vam.... :care: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...