Bursac 74 Napisano Decembar 26, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan kupujep prednju felnu sa diskom za kadjivu mito 92 93 god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 26, 2013 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan imam disk od mito Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjafzr 44 Napisano Decembar 26, 2013 Svrati ponekad, 104 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam kompletnu prednju felnu sa gumom i diskom ,i celu prednjicu imam jawi se na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Decembar 27, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan daj broj tel pa te zovem mrzi me da piskaram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Decembar 27, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan daj broj tel pa te zovem mrzi me da piskaram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Decembar 31, 2013 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...