Jump to content

Moto Zajednica

kupujem auto dizel do 2500e

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

ima moj cale pezo 307 2.0 HDI 2004god i citroen C5 2003god...imas pp...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Ako te zanima reno modus 2006g 1, 5disel mali potrosac 3, 5 -5, 0 lit nafte cena 3000e za novac.pozz

Kolega je lepo, i sasvim jasno naveo da trazi auto do 2500e. Sada ce se javiti sledeci, i ponuditi nesto do 3300-3500e (kada se vec pominje 3000, dodas jos malo, i...). I tako u nedogled, a sam oglas, i jedan od osnovnih uslova sasvim gubi smisao.

Evo, imam ja camac u ponudi do 2500e. mislite li da je ponuda korektna, posto je jedan kriterijum ispunjen, a drugi nema veze sa navedenim??? Ili je bitno samo uvaliti nesto svoje drugome, nuditi, smarati, dosadjivati, i nadati se da ce kupac popustiti, skratiti muke sebi (u vezi smaranja pod strane prodavaca), i kupiti nesto, sto inace nije ni razmatrao... :bljak:

• Podržavam 4

• AlexTattoo, 120 postova
  • Motocikl: Yamaha R1

da preformulisem oglas. doslo je do male finansijske promene i sada u obzir dolazi samo jedan auto koji je malo skuplji od cene koju nudim. Interesuje me samo mazda 6 2.0 dizel, godista oko 2002-2003-2004. taj model. trenutno nisam u zemlji, ako znate nekog sa dobrim autom i pristupacnom cenom (video sam oglase i cene kako se krecu) zainteresovan sam. ostavio sam oglas ovde jer mislim da su ovde ljudi koretniji od nekih tzv preprodavaca sa interneta. imam dobrih iskustava. naravno ako ne nadjem ovde na forumu auto, kupicu neki sa oglasa. pozdrav

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja