danijel1966 0 Napisano Decembar 23, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ako postoji ovakva tema, moja greska (malo sam smoren pretragom, zaboravih staru sifru za logovanje, a sistem za obnovu sifre BJ ne funcionise kako treba, pa sam sad nov ovde) Pitanje je zna li neko ima li gde da se pazare, pecevi da malo "usarenim" jakne, nezavisno od klubskih boja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 23, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa napiši gde živiš - lakše će ti se pomoći. Ovde kod nas ima toga po radnjama sa pozamanterijom, a može se naći i po pijacama . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel1966 0 Napisano Decembar 24, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja u Beogradu, al' i NS "nije preko sveta" ako imas neki info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 24, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Pa pogledaj po tezgama na buvljaku u N. Beogradu, a pitaj majku, ženu devojku il nekog krojača gde su radnje u Bg koje drže pozamanteriju. U N. Sadu isto na buvljaku, a radnje sa pozamanterijom su u centru u Zmaj Jovinoj, miletićevoj . Neznam im adrese, al znam da ih nađem. Samo nemoj da ih pitaš za " pečeve ", jer to niko ovde ne koristi već traži " Našivke " ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8491 Napisano Decembar 24, 2013 nekrunisani kralj moto cigana, 3192 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan i teško da ćeš naći prišivke klubova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijel1966 0 Napisano Decembar 25, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima. A pach ili ti ` peč je peč ... i mislio sam na peceve (sarene) ne boje kluba, to se zna kako se dobija, zasluzuje i nosi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 102 Napisano Januar 15, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Mozes uvek i da narucis kos nekog krojaca/cice koji radi vez da ti jednostavno napravi sta 'oces Nije to sveto pismo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...