icatenej 2435 Napisano Decembar 18, 2013 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem Alcatel OT-992D. Karakteristike telefona možete pogledato ovde: http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3604/Alcatel/OT-992D Telefon je kupljn u MTS-u. Dolazi u originalnom pakovanju sa svime što je uz njega došlo prilikom kupovine (slušalice, usb kabl i punjač nikad nisu ni korišćeni niti vađeni iz kesica). Osim male, skoro neprimetne ogrebotine u donjem desnom uglu (što sam pokušao da uslikam) telefon praktično nema tragova korišćenja. Cena je 8000 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano Decembar 18, 2013 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da pomognem i prodavcu i kupcima, imam ga 5-6 meseci, koristim dve kartice i zadovoljan sam, sve radi bez problema... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Decembar 18, 2013 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Telefon prodat... Katanac. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...