Damir. 137 Napisano Decembar 18, 2013 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan ram sa papirima i blokom istekla registracija na mom imenu se vodi, motor nije bio lupan. 200e 062 490 803 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Decembar 18, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel samo agregat skinut ili prodajes samo ram, slika zbunjuje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Decembar 18, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da je covek jasno napisao "ram sa papirima i blokom" a ne "motor bez agregata" 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Decembar 18, 2013 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan goli ram i blok motora gornji deo gde su brojevi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Decembar 18, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da je covek jasno napisao "ram sa papirima i blokom" a ne "motor bez agregata" A jel ti se cini da je slika celog motora a ne samo rama i bloka? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1199 Napisano Decembar 18, 2013 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1383 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja vidim samo blok i ram kakav crni ceo motor . Ma za te pare daje i tank torbu sa slike. Logicno je da ce staviti sliku da se vidi o kom motoru se radi . Pozdrav i bez ljutnje , ali pisanje poruka tek da se nesto napise a pre toga se ne sagleda i prostudira predhodna poruka mi nikada nece biti jasne. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Decembar 18, 2013 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da je covek jasno napisao "ram sa papirima i blokom" a ne "motor bez agregata" A jel ti se cini da je slika celog motora a ne samo rama i bloka? Covjek je stavio sliku motora da se zna o kom se motoru radi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
simma 111 Napisano Decembar 18, 2013 U prolazu, 95 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: nemam vec duze vreme Prijavi odgovor kao problematičan A koji motor je u pitanju? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
garabin 6 Napisano Decembar 18, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Zemun Motocikl: KTM450EXC Prijavi odgovor kao problematičan Nisu mi jasni ljudi sto komentarisu oglase tek da bi nesto napisali... ako vam je dosadno idite bre u setnju, teretanu.... ne smarajte ljude ako vas oglas ne interesuje i ne propastite ljudima oglase...druze izvini sto ti i ja ovim propastim oglas... Sent from my GT-P6200 using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Decembar 19, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam autoru ako mu komentari smetaju, nisam imao losu nameru samo me je slika zbunila. A da li sam ja kupac ili nisam ne znam kako to odredjujete na osnovu ovih komentara. Ako vec nije precizno slikano ono sto se prodaje napises tip pa koga zanima izguglace kako to izgleda, mada onaj ko kupuje ram i blok i ne zanima ga kako izgleda vec ga zanima samo marka i tip, oznaka. Bez ljutnje ali ja sam odmah u pitanju naveo da me slika zbunjuje, zasto ste svi krenuli u napad stvarno ne razumem... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 19, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan A ako neko nece da se pita i komentarise, jer ovo je ipak forum, zakljuca oglas. Pitanje je vezano za oglas i covek je trazio pojasnjenje i to je ok. Ako vec ima "drvenih advokata" za oglasivaca evo ja sam isti taj za kolegu koji je napadnut Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Decembar 19, 2013 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavam autoru ako mu komentari smetaju, nisam imao losu nameru samo me je slika zbunila. A da li sam ja kupac ili nisam ne znam kako to odredjujete na osnovu ovih komentara. Ako vec nije precizno slikano ono sto se prodaje napises tip pa koga zanima izguglace kako to izgleda, mada onaj ko kupuje ram i blok i ne zanima ga kako izgleda vec ga zanima samo marka i tip, oznaka. Bez ljutnje ali ja sam odmah u pitanju naveo da me slika zbunjuje, zasto ste svi krenuli u napad stvarno ne razumem... Pa covjek napisao Honda CB450S. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Decembar 19, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste napisao marku i tip, zato i smatram da slika nije bila neophodna u toj formi i da zbunjuje ako vec ne predstavlja precizno ono sto se prodaje. Da ne komplikujem vise, problem je moj IQ a bar je oglas 'plivao po povrsini'. Srecna prodaja i izvinjavam se jos jednom... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Decembar 20, 2013 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan auu.... matematika, fizika samo ram i samo blok sa saobracajnom, moze i zamena samo da ne stoji nekome moze dobro doci za pakovanje ili prepravke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Decembar 23, 2013 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan zamena za lap top, neki telefon, alu felne 14" 4x100 ... itd itd Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...