njyam njyam 46 Napisano Decembar 9, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Yamaha xc300 Versity Prijavi odgovor kao problematičan Menjam ''Iron horse'' bisage korišćene par puta. Imaju tvrde stranice tako da nema ''opuštanja''. Imaju navlake za kišu i kaiševe za nošenje ... Bisage su kao nove ali mi ne odgovaraju za skuter koji sada imam jer su mi prevelike. Zainteresovan sam za bilo koje malo uže bisage bez obzira na marku, a može čak i zamena za neke jeftinije plasticne kofere (sa Kineza). Obavezno da su uži od ovih !!! Cena im je 50 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 9, 2013 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Koja bi bila cena za prodaju ako bi se prodavale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
njyam njyam 46 Napisano Decembar 9, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Yamaha xc300 Versity Prijavi odgovor kao problematičan Sa 50e sam na 0 (nuli) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...