CAJA 1168 Napisano Decembar 7, 2013 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem podrep za kawasaki 636 2005god kao sa slike samo bez ovih rupa. 065 576 12 04 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 7, 2013 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan ja sumnjam da neko ima ovo u Srbiji, ja ga vidim prvi put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1168 Napisano Decembar 7, 2013 lone wolf, 525 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ako nema ovakav onda može bilo kakav samo da paše na ovaj rep,slike mi drugar poslao ne znam tačno kako izgleda fabrički. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Decembar 8, 2013 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan lepo kupis komplet za poliester i napravis kalup i odlijes od poliestera ..............evo ti resenje za kalup mozes iskoristiti parce lima crnog od 0.60 ili 0.75 mm lepo ga iseces na meru izbusis rupe gde su i onda tanku najlon kuhinjsku foliju postavis na taj lim stavis platno i premazes sa smolom i tako ponovis u tri sloja ostavis lepo 24 sata da sestegne i sutra lepo odlepis ismirglas i udaris spic git u par sloja ostavis opet da osusi presmirglas i opfarbas u boji motora 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...