Mr. No 570 Napisano Decembar 7, 2013 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem visak opreme: Integralna kaciga Caberg V2 407 velicina L kupljena u Gevari (oko 140 EUR) pre par godina. Malo nosena bez tragova koriscenj - nema ostecenja, nema ogrebotina, nije padala, sve ispravno. U kacigu ugadjen hedset za Albrecht AE 600S komunikator koji u Louisu kosta 15 EUR LINK koji ostaje. Takodje sam stavio i univerzalni breth guard koji moze da se skine. Cena 60 EUR Letnje Bolder rukavice sa ojacanjem od kevlara kupljene na sajmu u NS. Velicina L mada su dosta velike (ja nosim XL - XXL). Malo nosene u odlicnom stanju. Cena 10 EUR Rukavice Meadhead velicina XXL kupljene u Louisu. Nosene samo jednom - bukvalno nove. Cena 10 EUR. Cene su fiksne. Preuzimanje licno u BG - ne saljem postom. Zamene me ne zanimaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Decembar 7, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Imas PP. POZZZ!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Decembar 8, 2013 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga i madhead rukavice prodate! Ostale Bolder rukavice: 10 EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr. No 570 Napisano Decembar 11, 2013 XXX, 475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Prodate i druge rukavice Lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...