mvSHOEI 267 Napisano Decembar 6, 2013 Redovan, 181 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBR 600RR Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem Samsung Galaxy S3, da je ocuvan, kupljen kod nas i da ima originalnu kutiju i opremu. Prednost plavi Ponude na 0616897978 ili preko pp. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shoma 83 Napisano Decembar 6, 2013 Zainteresovan, 534 postova Lokacija: Bač Motocikl: Yamaha XT600 2kf Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/96943-samsung-galaxi-s-3/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 7, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja plavi.Kupljen ove godine ( pocetkom ) u Telenor prodavnici ima garanciju i sve ostalo. Nesto ga bas i ne koristim jer mi vise odgovaraju mob.sa dugmicima jer se u toku voznje nikako ne snalazim. Za cenu nemam pojma samo znam da sam ga platio 60 000 i nesto. Tako da znaci cena koliko se dogovorimo. Pozzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefiVA 617 Napisano Decembar 7, 2013 svrati kad mu je dosadno, 258 postova Motocikl: GSXR 600k7 & kTm 690smc 2009 i Thundercat 600 2001 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih prodao moj, nije kupljen u Srbiji ali licno sam ga kupio, Crne je boje. I9305 LTE(galaxy s3 sa 2gb ram-a i 4g mrezom) Sva oprema,kutija, slusalice ne otpakovane, na punjacu jos folija, telefon bez ikakvih tragova koriscenja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...