boban(guga) 293 Napisano Decembar 8, 2013 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Decembar 8, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan JAWAMANIJA se vraca na velika vrata, vidim ja... Iako ih nikada nisam posebno gotivio (jbg, u ta vremena sam terao MZ-a, novog, ETZ 250 LUX... ), ova tema mi je za nekoliko dana zagrejala guzicu, da za male pare sredim nekog oldtajmera Jawu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Decembar 8, 2013 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pre jedno mesec dana u BG na Gazeli video tip i riba na Jawi oldtajmer... Extra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1381 Napisano Decembar 9, 2013 Ne silazi, 6305 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ako je crna TS, to je Mladen, SKY na forumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4294 Napisano Decembar 9, 2013 motoras, 2473 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne TS. Možda kao ova sa slike gore,možda i starija... Možda je 175,nisam siguran... Išao je iza mene. Kad sam usporio da me prodje,on je skrenuo prema sajmištu,a ja sam nastavio pravo prema Autokomandi. Tada sam ga video na kratko sa strane. Niklovan blatobran,niklovano na rezervoaru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Decembar 9, 2013 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Ne TS. Možda kao ova sa slike gore,možda i starija... Možda je 175,nisam siguran... Išao je iza mene. Kad sam usporio da me prodje,on je skrenuo prema sajmištu,a ja sam nastavio pravo prema Autokomandi. Tada sam ga video na kratko sa strane. Niklovan blatobran,niklovano na rezervoaru... Jawa 350/634 bi trebal da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1381 Napisano Decembar 9, 2013 Ne silazi, 6305 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Goran sa Mirijeva vozi crvenu 634 sa niklovanim blatobranima. Ali to nije njegova štrada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svabanb 45 Napisano Decembar 9, 2013 U prolazu, 84 postova Lokacija: novi becej Motocikl: fz1n,fzs600,shineray 200,kreidler80 Prijavi odgovor kao problematičan au takvu sam ja imao,kao na slici,navozao se bas,ne znam kako se ovi zale,samo je mana bila kad je ganjas (sto sam ja radio)rasteluje se 1 platina pa ne radi lepo ali pali ide,nastelujes opet i gas,vozio je 7-8 godina,ispraksovao sam se bio da joj blokiram oba tocka i daje drljam,super 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...