black keys 1 Napisano Decembar 3, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: NBGD ARENA Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima. Zovem se Bojan Perić, ima 35 godina i živim na Novom Beogradu. Trenutno polažem za A kategoriju i tražim mašinu. Veliki sam zaljubljenik u BMW motore i SAAB automobile. U potrazi sam za F650GS 2000-2004, pa ako neko ima preporuku ili savet rado ću da saslušam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mica art 2 Napisano Decembar 4, 2013 U prolazu, 7 postova Prijavi odgovor kao problematičan poz svima novi sam clan nikadas nisam bio na ni jednom forumu ovo mi se svidj imam svoju galvanizaciju i livnicu obojenih metala zaljublenik sa u dvotockase poz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
IvanNBGD 782 Napisano Decembar 5, 2013 Tvrdo kuvan, 472 postova Lokacija: Blokovi Motocikl: mi je mnogo glasan. Prijavi odgovor kao problematičan Pozzz, obojici Mico, treba sam da otvoris novu temu i da se predstavis u njoj, a ne u tudjoj. ram to nije bio obicaj do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tatica 129 Napisano Decembar 5, 2013 U prolazu, 11 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošlica Bojanu. Dobar ukus i za 2 i 4-točkaše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 217 Napisano Decembar 5, 2013 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan I za muziku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...