draza 548 Napisano Decembar 2, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem razne stolarske masine . Sad i ja nisam siguran ako se koja zova ali evo da pcnem da nabrajam a ako nekog nesto interesuje da li imam neka pita pa cu da vidim jer imam sve sto treba jednoj mini fabrici za preradu drveta . Bansek ( 3 komada ) -Cirkular -Abrihter -Traksla -Frezer ( veliki profi moze da gura tj. obrajuje i velike grede ) podesivi po visini itd... -Kopirna traksla -Masina koja neznam kako se zove ali kopija je Italijanse masine koja pravi npr.drske za pecate , rucice za komode , kuglice , alke a garnisne tj. kakav alat se napravi to i proizodi . Lici na trakslu ali sa nozevima ( alatom ) za serijsku proizvodju . Nekada je placena 15 000 maraka ali neznam da objasnim niti znam kako se zove ( pitajte da li moze sta da pravi i odgovoricu sve u vezi nje ). -Kombinovana masina ( abrihter , cirkular , busilica za slicovnje rupa itd.... sve u jednoj ) Radi se o masina koje su za industrijsku proizvodju . Znaci masine su profi nisu amaterske ali vecinom domace izrade . Extra su kvaliteta . Imam i dosta takvih amaterskih ali to bi mozda ostavio za sebe da nekad nesto odradim kad mi zatreba a ove ozbiljnije neka odu nekome ko moze da izvuce iz njih to sto mogu . Sto se tice slika , postavicu kad ih uslikam jer je to malo teze izvesti posto sam ih da kazem ( garazirao pre 10 godina ) i sada je sve i svasta na njima pa dok racistim . Do tada za sva pitanja sam tu i pitajte sta vas interesuje . Cena po dogovoru . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 548 Napisano Decembar 11, 2013 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se svima koji su trazili slike i ostale informacije sto nisam pre stigo . Danas sam tek uhvatio malo vremena da razcistim i uslikam ono sto je ostalo . Znaci dosta njih su prodate a ostale su sledece : - Pneumatsa presa pritiska 3000 kg - Strug za drvo ( onaj o kome sam pricao i nemam pojma kako se to strucno zove ) iz 3 poteza idradjuje ceo proizvod - Bansek ( liveni ) i tezak ko sam djavo jer je za pomeranje atastrofa . Ako iz slika moze nesto da se vidi to je za sada to a postavicu bolje kada sve razcistim kako treba ( ako i ove ne odu do tada ). Ostao je jos onaj veliki frezer i ona kombinovana masina ili kombinirka ( abrihter , diht , cilkular...) kako je vec zovu . Za sva pitanja slobodno pitajte ovde ili na tel koji sam zaboravio da postavim.. 062 410 258 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...