Alekre 13477 Napisano Novembar 29, 2013 Ne silazi, 7553 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nove novcate: http://www.christiansen-zweiradsport.de/onlineshop/textilbekleidung/hosen/buesetacomadamenhose.php Nisu videle ni jednu voznju, CE protektori na kolenima i kukovima, 600D Fabric, Reissa menbrana, vodo vetronepropusne... Ozbiljne pantalone, velicina 38. 70 eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13477 Napisano Januar 5, 2014 Ne silazi, 7553 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelne, moze dog. oko cena a moze i zamena za nesto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 674 Napisano Januar 5, 2014 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar ima BUSE jaknu a pantalone neke leve. Reci cu mu za tvoje pantalone a nebi bilo lose da mi posaljes br. tel. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Januar 15, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan sam,nego mi nije jasno oko velicine...pogledao sam na Luisovom sajtu,navodno je velicina 38 = XXL ? To mi je malo sumnjivo ? Jel bi mogao da izmeris pantalone ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13477 Napisano Januar 15, 2014 Ne silazi, 7553 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo tacnih mera i najbolje je da se premerite i tacno cemo znati o cemu se radi. Obim, 90cm par cm manje vise verovatno zbog spanera. Dužina od ispod pojasa do kraja 97 Unutrasnja mera nogavice 79 Ako se uklapate, to je to, nema nikakvih specificnosti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Januar 15, 2014 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Noup,premerio sam se...male bi mi bile Steta,bas mi se svidja model.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13477 Napisano Januar 22, 2014 Ne silazi, 7553 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Das aktuele!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4334 Napisano Januar 22, 2014 motoras, 2491 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se ja razumem,piše "DAMENHOSE". Hoću reči,ovo je model za devojke... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Januar 22, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, zato je i taj 38 ustvari XXL Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13477 Napisano Januar 22, 2014 Ne silazi, 7553 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih se uzdao u konfekcijske brojeve. Pantalone se vode kao zenske, ali nema nikakvih specificnosti, ako vam odg. cm koje sam premerio, moze da ih nosi bilo ko. BTW; Moze zamena za drugi komad opreme. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...