Nemus 1332 Napisano Novembar 29, 2013 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Oglas za drugara koji bi da predje na nešto jače. Zaista dobar motor za sasvim pristojnu cenu pa mislim da bi bilo dobro da oglas bude na forumu, možda nekome od forumaša zapadne za oko. Motor je 1996 godište i prešao 59000km.900 ccm. Ja ga posedujem 3 godine,proslo leto nastelovani ventili i karburatori,ne trosi gram ulja,perfektna masina,uradjen servis pre 500 kilometara,MOTUL ulje NGK svecice,lanac i lancanici dobri,ove godine stavljena nova zadnja guma,auspuh pravljen u Adi 150 evra...cena 2200evra. Za detaljne informacije tu je vlasnik: Miloš 064/2595600 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Novembar 30, 2013 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Nije puno presao, a i godiste je skroz OK!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Novembar 30, 2013 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan A i slike su baš velike i pregledne.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 30, 2013 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan A i slike su baš velike i pregledne.. Što jes - jes, a kad klikneš na sliku - on je otvori još manju ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Novembar 30, 2013 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha samo sam kopirao tekst i slike sa polovnih automobila.Nisam ni primetio da sam propustio godište i kilometražu. Ispravljam prvi post, a od drugara ću tražiti normalne slike pa ih postavljam. Hvala vam što ste mi skrenuli pažnju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Decembar 1, 2013 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Ne zameramo previse Svidja mi se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemus 1332 Napisano Mart 5, 2014 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Mart 6, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan E, sada mi se svidja i motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...