Kowalski 365 Napisano Decembar 5, 2013 Doživotno lud i zbunjen !, 245 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan nego, druze Kovalski, ne znam da li si primetio da svako od nas ima po nesto da ti kaze. organizuj nam neki prijem (uz mezetluk), pa ce sve doci na svoje Nema problema ! Slaninca je u pušnici a za popiti će da se nadje.Ja sam uvek za druženje pa makar to bilo i o tudjem trošku.Šalim se već će mo nešto smisliti na tu temu i biće svega.Pozzz:):) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slavisa978 105 Napisano Decembar 5, 2013 дипл.инж.саобраћаја, 157 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan kolega, na fotki je sve kako treba, osim ove trenerice, koja je primerenija nekom lakom dzogingu, neko motociklu ... molim te da to sto pre ispravis ... pre ovih stitnika za motor, jer ako izgulis ili cuknes poklopac glave cilindra, kupis drugi, ocas posla, a ako cuknes koleno ... e ondaaa gledaj gde ces ... kupi dobre moto pantalone ... izvini za off, krajnje dobronamerno je ... ziveo! Slavisa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 365 Napisano Decembar 6, 2013 Doživotno lud i zbunjen !, 245 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Slaviša,to je samo bilo slučajno u lokalu i to baš kad sam ga prvi dan preuzeo(tj.kupio)baci pogled na moju garderobu,a to je samo delić,jer imam i kožnu i Duhini GoreTex i IXS i pantale Hein Gericke(Tuareg)a stiže mi i ova (beda) na zadnjoj slici iz Amerike.Za vožnju apsolutno oblačim adekvatnu garderobu(sve su mi jakne sa protektorima) i nikad ne sedam na motor bez kacige.Ali hvala lepo na dobrom savetu poštova ću ga.Evo i par slika(naročito zadnja) Pozzz:):) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6626 Napisano Decembar 6, 2013 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li fotke manje rezolucije da ne uzimam godisnji odmor dok se "otvore", a za brzi Net se nema...Kriza?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 365 Napisano Decembar 6, 2013 Doživotno lud i zbunjen !, 245 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Evo za tebe Uterivaču stižu slike da nožeš da ih otvoriš i sa manjom brzinom.Ovo je samo jedan komplet a imam ih 2-3 paću i to slikati i šaljem.Nikad ne treba žaliti za dobrom opremom.Ja nisam razmišljao pri kupovini išao sam po onoj paroli:KUPI SAMO NAJBOLJE i BOG DA TE VIDI. Pozzzzzz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 365 Napisano Decembar 10, 2013 Doživotno lud i zbunjen !, 245 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Ovim putem želim da pohvalim našeg prijatelja Džerija koji mi je pomogao da dodjem do ovih štitnika za cilindre(koji su već na mome stolu i čekaju priliku za namestiti ih na mesto)i da ga pohvalim za izuzetno prijatnu i prijateljsku komunikaciju.Da nema ovakvih ljudi trebalo bi ih napraviti.Naravno da želim da se zahvalim i svim ljubiteljima BMWa(forumašima)koji su učestvovali u diskusiji oko ovog mog posta.Da nema Vas ni ja ne bi postojao i zato svima hvala što ste mi pomogli da pronadjem ovaj deo koji sam tražio.Nadam se da ću i ja moći isto tako nekome moći da pomognem što će mi biti veliko zadovoljstvo.Ne bi nikog da izdvajam ali moram da spomenem da nije bilo Daneta Dede i člana b2mana,možda bi još tražio ovaj deo.Naravno da i ostali zaslužuju sve pohvale.Isto bi hteo da svim članovima koji danas slave rodjendan poručim: Sretan im rodjendan i duga vožnja Može lokt za post.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...