cusa 0 Napisano Novembar 17, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: VOZDOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari interesuje me kako vam se ponasa motor i do koje temperature ide na meracu pre nego upali ventilator.Na mom se desava da prelazi 100 c' recimo 105 pa tek onda upali ventilator.Skoro sam uzeo motor pa me interesuje u kom rasponu funkcionisu vasi motori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spartanz 28 Napisano Novembar 17, 2013 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan tako treba uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Novembar 17, 2013 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan To ti je normalno,motori imaju nesto vecu radnu temperaturu od automobila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laycon91 16 Napisano Novembar 17, 2013 U prolazu, 48 postova Motocikl: Kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Normalno je, i moj pali na 105 Uzivaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano Novembar 17, 2013 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam tačno kada kod mene pali jer imam na displeju digitalnu skalu bez brojeva. Ali mi se desila jedna (neverovatna)stvar,palio mi je ventilator npr. na 5mm od crvenog, a kad sam promenio antifriz počeo je da pali na 10mm od crvenog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cusa 0 Napisano Novembar 20, 2013 U prolazu, 14 postova Lokacija: VOZDOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Dobroje taman sam se bio zabrinuo da cu morati kod majstora ali koliko vidim po vasim odgovorima to je ok. da se ventilator pali na nesto visoj temperaturi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...