Palja 103 Napisano Novembar 14, 2013 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipo, 26 mi je leta i relativno sam 'svež' vozač. Trenutno jašem beverlija 250icu i fino me služi a planovi su da se sedne na neki enduro kad bude bilo prilike! Interesovanja su mnoga, od lepih tura za vožnju, preko mehanike, razmene ideja i druženja. Za ovaj kratak period koliko vozim motor skapirao sam kolika smo stoka nemarna u saobraćaju, pogotovo prema dvotočkašima, pa smatram da je ovo dobro mesto za jadanje kolegama! Ovo je mali isečak vožnje snimane pre par nedelja pa da se i tako predstavim: Pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano Novembar 14, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan Za ovaj kratak period koliko vozim motor skapirao sam kolika smo stoka nemarna u saobraćaju, pogotovo prema dvotočkašima, pa smatram da je ovo dobro mesto za jadanje kolegama! И ја сам почео да возим од ове године, прешао сам само 900км до сад и исту ствар сам схватио као и ти Али шта да радиш кад смо такви, само полако и отвори четворо очију... Добродошао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Palja 103 Napisano Novembar 15, 2013 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Istina, oči i na potiljku i pamet uglavu! Hvala Vuče. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niki-85 0 Napisano Novembar 15, 2013 U prolazu, 25 postova Lokacija: Bogatic Motocikl: Suzuki rg 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo zdravo sto nas je vise to je bolje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Novembar 15, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosao ti nama u zajednicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...